Meditație 11 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 124
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2692-11-martie]11 Martie [/url]
„ Si noi toti am primit din plinatatea Lui, har dupa har; „ Ioan 1:16
Într-un show de televiziune intitulat : „Copiii spun lucruri trasnite „ redactorul a întrebat o fetita de 6-7 ani : „Cum arata dragostea”? Dupa ce s-a gîndit putin , fetita a raspuns : Eu arat dragostea atunci cînd în pauza de la scoala , îl las pe John sa bea apa înaintea mea de la robinetul de pe hol, în timp ce noi toti ceilalti copii asteptam la rînd. . Înseamna ca îti place foarte mult de John, a intervenit redactorul. Fetita a zîmbit îndelung, apoi a raspuns : „asta-i dragoste ; pentru ca nici nu-mi place de el „!
Nu-i asa ca acest raspuns într-un fel ne implica si pe noi ? Dumnezeu ne-a iubit pe cînd noi nu meritam si ne-a daruit din plinatatea Lui, har dupa har . El nu numai ca ne-a lasat în fata , ci ne-a dat chiar locul Lui si a luat El locul nostru.
În locul nostru a purtat pacatele, a suferit si a murit pe cruce, pentru ca noi în locul Lui, sa avem viata si sa mostenim slava. Aceasta-i adevarata dragoste !
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca în dragostea Ta m-ai cuprins si pe mine , si în harul tau îmi înoiesti binecuvîntarile în fiecare zi .Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Trăiți în dragoste, după cum și Hristos ne-a iubit și S-a dat pe Sine, ca un prinos și ca o jertfă de bun miros lui Dumnezeu!