Meditație 10 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 204
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2693-10-martie]10 Martie [/url]
„Domnul judeca poapoarele: fa-mi dreptate Doamne, dupa neprihanirea si nevinovatia mea „. Ps.7:8

Într-un binecunoscut cotidian (Reader Digest) a fost publicat un articol despre atelierele de reparatii auto. Au fost alese 226 de ateliere de reparatii auto, la care s-a prezentat acelasi tip de masina cu o singura defectiune: O fisa de la o bujie electrica era întrerupta.
Rezultatul acestui test a fost socant : 74% dintre atelierele de reparatii (167 de ateliere) au scris în nota de plata ca au reparat altceva ce de fapt nu era stricat. Cea mai mare suma din nota de plata a fost de 500 dolari desi valoarea reparatiei fisei electrice nu era de nici 50 de dolari. Multe dintre atelierele de reparatie nu au facut nimic , nici nu au depistat defectiunea si au pretins sume de pîna la 500 dolari !
Se poate vedea usor în urma acestui test ca integritatea celor ce sunt angajati pentru a efectua servicii a ajuns într-o stare critica. S-a ajuns la acesta situatie lipsita de moralitate, fiindca au fost abandonate principiile Sfintei Scripturi (cele 10 porunci ). Aceasta situatie a generat grave consecinte sociale : neîncredere, învrajbire, tensiune etc.
De fapt etica în afaceri,lipseste cu desavîrsire . Cineva a spus : „ urmarindu-i pe politicieni si pe oamenii de afaceri, usor poti sa-ti dai seama ca în loc de etica , exista haos moral. Nu mai exista principii si adevar. Într-un egocentrism extrem, fiecare este interesat doar de el însusi, dorind sa cîstige cu orice pret.
În mijlocul acestei lumi corupte , noi suntem chemati sa fim oameni integri, respectînd si aplicînd în viata de fiecare zi , Cuvîntul Lui Dumnezeu .
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu un om integru ;si da-mi putere ca ceea ce spun si ceea ce fac sa fie în conformitate cu realitatea. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Smeriți-vă, dar, sub mâna tare a lui Dumnezeu, pentru ca la vremea Lui, El să vă înalțe. ( 1 Petru 5:6 )