Meditație 09 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 136
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2694-09-martie]09 Martie [/url]
„Niste greci dintre cei care se suisera sa se închine la praznic, s-au apropiat de Filip, care era din Betsaida Galileii, l-au rugat si i-au zis: „Domnule, am vrea sa vedem pe Isus” Ioan 12:20-21
Charles Shedd a adunat o întreaga colectie cu imagini ale fetei Domnului Isus. A cautat printre schitele si tablourile multor artisti care l-au reprezentat pe Domnul Isus si a adunat toate aceste imagini, dorind sa stabileasca anumite similaritati si corespondente.
Într-o zi pe cînd studia aceste chipuri fuma, avînd în gura o pipa mare pe care o prefera . concentrat asupra detaliilor, în acele momente a auzit o voce launtrica care parca a vorbit inimii sale :” Charles, pentru care dintre aceste imagini ale Domnului Isus s-ar potrivi pipa pe care o folosesti ?

El stia ca trebuie sa se lase de fumat si ca trebuie sa arunce toate pipele, dar de fiecare data îsi zicea :”Nu acum „! Odata a plecat în vacanta cu sotia lui si si-a luat cu el si toate pipele pe care le avea . a mers sa –si petreaca vacanta la o cabana de pe malul lacului Ozarks.
El a facut o promisiune Domnului spunînd : „Doamne stiu ca trebuie sa ma las de fumat, dar nu acum ! Aici sunt în vacanta. Sunt departe de acele tablouri, nu sunt împreuna cu copii pentru a avea o influenta rea asupra lor si vreau sa ma relaxez. Nu-i asa rau daca voi mai fuma din cînd în cînd cîte o pipa. Apoi am cumparat aceste pipe una cîte una si fiecare în parte are istoria ei.
Pe cînd încerca sa se justifice si sa se îndreptateasca, vocea launtrica i-a vorbit din nou : „Arunca-le „! Oricît a încercat sa scape de aceste gînduri,ele reveneau cu acelasi mesaj parca tot mai autorizat de vocea Lui Dumnezeu.
De aceea într-o dimineata si-a luat cutia cu pipe în barca cu care a mers într-o plimbare pe lac. Pe cînd era la aproape 1 km.în larg a aruncat în apa fiecare pipa una căte una. Apoi s-a întors la cabana bucuros ca a scapat de ele. În dimineata urmatoare însa cînd a iesit afara pe podetul de promenada din fata cabanei, a observat ca toate pipele erau pe plaja din fata cabanei. Valurile din timpul noptii le adusese la mal.
Cînd le-a vazut , vocea launtrica i-a vorbit din nou : „Ti-am spus sa le arunci „! El a adunat toate pipele pe care le-a gasit , a luat-o si pe Marta sotia lui si împreuna au mers pîna în mijlocul lacului , hotarît sa le arunce di nou. Cînd era gata sa le arunce, Marta l-a oprit si i-a zis : „ Nu procedezi bine „! „Pune pipele în punga aceasta , apoi ia aceasta piatra si pune-o lînga ele, leaga strîns punga si apoi arunca-le! Charles a ascultat-o pe sotia lui si a facut întocmai. Cînd a aruncat pipele , de data aceasta le-au vazut cum se duc spre fundul lacului. În acele momente Marta sotia lui a zis : „De data aceasta sigur nu vor mai veni înapoi „!
Care sunt lucrurile ce te robesc ? Cînd privesti spre chpul Domnului Isus vezi o fata iubitoare, iertatoare, plina de har, sau Domnul Isus are sa-ti spuna sa parasesti ceva ?

Cînd arunci lucrurile care nu-i plac Domnului Isus , nu cumva le lasi într-un loc de unde poti sa le iei usor sau ar putea veni înapoi ?
Arunca tot ceea ce nu i s-ar potrivi si Domnului Isus, pentru ca va veni o zi cînd va trebui sa stai înaintea Lui si atunci nu vei mai avea nici o motivatie.
Rug. Dumnezeul pacii; umple-mi inima de dragostea Ta si fa Chipul Tau sa se oglindeasca în Mine,ca cei ce ma privesc sa te poata vedea . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Pune-ți nădejea în Domnul, Israele, de acum și până în veac! ( Psalmii 131:3 )