Meditație 07 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 183
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2696-07-martie]07 Martie [/url]
„ Te-am ales din mijlocul norodului acestuia si din mijlocul Neamurilor , la care te trimit, ca sa le deschizi ochii , sa se întoarca de la întuneric la lumina si de sub puterea satanei la Dumnezeu; si sa primeasca , pri credinta în Mine , iertarea de pacate si mostenirea împreuna cu cei sfintiti .”

Doctorul Sam Lawton s-a nascut orb . Cu toate acestea , telul vietii lui a fost sa viziteze Tara Sfînta . Un grup de apropiati pe cînd era la sfîrsitul vietii ,i-a împlinit aceasta dorinta. El s-a bucurat nespus cînd a ajuns sa paseasca pe „pamîntul sfînt” al Israelului.
Urmînd grupul de excursionisti , a vizitat întreg intinerariul parcurs de Domnul Isus în timpul slujirii Sale. Cînd se apropiau de Ierihon sam a auzit ghidul spunînd : „ Priviti stînca de colo „! Aceasta piatra este locul unde a stat Bartimeu atunci cînd Domnul Isus mergea spre cetate. În acest loc Bartimeu a fost vindecat de Domnul Isus , capatînd vederea.
Auzind aceasta marturisire Dr. Sam a cerut prietenilor sai sa-l conduca spre acea stînca. În timp ce pasea spre stînca , întreg grupul îl privea în liniste. Sprijinindu-se de acea stînca, atît cît îl putea auzi toti , Dr. Sam a început sa cînte o binecunoscuta cîntare: „ întreaga lume era afundata în întuneric si pacat , dar lumina lumii este Isus. Ca o zi însorita straluceste gloria sa, pentru ca lumina lumii este Isus. Si eu am fost orb, dar acum pot vedea, pentru ca lumina lumii este Isus”.
Cînd a cîntat ultima parte a acestei strofe de cîntare , toti cei din grup au vazut ca fata lui radiaza de stralucire si o mare bucurie. Nu putea sa vada cu ochii fizici, dar avea lumina spirituala ! Doar Isus îi poate ajuta pe oameni sa poata gasi aceasta lumina .
El te ajuta sa-ti vezi familia, vecinii si prietenii cu alti ochi. El te ajuta sa vezi oportunitatile vietii , dar si mai mult el te poate ajuta sa-L vezi pe Dumnezeu. El te poate ajuta sa vezi lucruri pe care nu le-ai vazut niciodata.
Rug. Doamne Isuse , îndeparteaza întunericul din viata mea si ajuta-ma sa vad lucrurile din jurul meu din perspectiva Ta. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți răbdători în toate și mulțumiți-I Domnului chiar și în încercare, căci numai la El aveți salvare!