Meditație 28 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2702-28-februarie]28 Februarie [/url]
„ În casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa , v-as fi spus. Eu ma duc sa va pregatescun loc . Si dupa ce ma voi duce si va voi pregati un loc , ma voi întoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi „.Ioan 14:2-3
Un grup de excursionisti din organizatia „Promise Keepers” au participat la o întîlnire care a avut loc pe un mare stadion acoperit : „Domul din Georgia” Dupa ce s-a terminat aceasta întîlnire, unul dintre ei a spus celorlalti : Ati vazut Domul ? Este o rusine ca aceasta constructie urmeaza sa fie demolata ! Surprins de aceasta veste un altul a întrebat :Cu adevarat vor sa demoleze aceasta constructie ? raspunsul a venit imediat : Da ! cladirea urmeaza sa fie demolata ! Neavînd nimic de obiectat, în urmatoarele momente toti si-au pus aceeasi întrebare : De ce trebuie demolata o cladire care mai poate fi pastrata în uz ?
Pentru ca n-au destule fotolii ; a raspuns unul dintre ei ! Dar de ce le trebuie fotolii într-o arena sportiva ; a întrebat un altul ? Pentru ca multi dintre oamenii influenti si cu mari resurse financiare nu vor sustine o echipa, daca nu vor avea posibilitatea sa urmareasca jocul dintr-un fotoliu. Oamenii sunt gata sa plateasca orice pret daca au simtamîntul ca se aseaza în cel mai bun scaun din casa !
Presedintele unui mic colegiu crestin a povestit despre un om numit Bill, ce era un membru al departamentului de dezvoltare al colegiului de foarte multi ani. În acesta calitate Bill facea pentru colegiu o donatie de 1o.ooo de dolari în fiecare an. Cei din conducerea colegiului erau multumiti sa-l aiba pe Bill în echipa lor si sa primeasca aceasta donatie anual.
Într-o dimineata presedintele acestui colegiu , a fost socat cînd a luat ziarul si a citit ca Bill a oferit un dar de un milion de dolari, Universitatii de Stat din orasul lor. Acesta l-a sunat imediat pe Bill si l-a întrebat cum de-a oferit o asa suma Universitatii de Stat. Bill a marturisit: „ am fost ispitit si am cazut” Ei s-au oferit sa ma declare „invitat de onoare al Universitatii”; m-au invitat sa iau masa de seara cu presedintele Universitatii si cu Guvernatorul Statului. Am mers apoi la un meci de fotbal împreuna cu Guvernatorul si cu presedintele Universitatii , am fost escortat de politie si am în fotoliu alatuiri de ei tot timpl meciului în pozitia cea mai buna !
Dupa cum puteti vedea , ei i-au luat banii numai pentru ca i-au oferit cel mai bun scaun al casei !

Dorinta de a avea cel mai bun scaun din casa este în inima fiecaruia dintre noi. Toti ne putem aminti anumite situatii în care am fost gata de sacrificii majore numai pentru ca am simtit ca suntem tratati în mod deosebit. De multe ori ne macinam si ne consumam singuri numai datorita faptului ca altii au scaune mai bune ! Domnul Isus ne ofera locul cel mai important fara ca sa ne ceara nimic. Trebuie numai sa credem si sa-l acceptam.
Rug. Dumnezeul dragostei ; îti multumesc penru scaunul ce mi L-ai pregatit în împaratia Ta . Ajuta-ma sa-l dobîndesc prin credinta si sa renunt la tot pentru Tine .Amin [/b]

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
În adevăr, Legea, care are umbra bunurilor viitoare, nu înfăţişarea adevărată a lucrurilor, nu poate niciodată, prin aceleaşi jertfe care se aduc neîncetat în fiecare an, să facă desăvârşiţi pe cei ce se apropie.