Meditație 22 Februarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 216
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2708-22-februarie]22 Februarie [/url]
„Fiindca am primit dar o împaratie, care nu se poate clatina, sa ne aratam multumitori, si sa aducem astfel lui Dumnezeu o închinare placuta, cu evlavie si cu frica „ Evrei 12: 28
Într-o povestire recenta preluata de un cotidian la rubrica spirituala , este descrisa experienta traita de un adolescent numit Osborne Jera .. El studia la o scoala parohiala catolica. Într-o zi profesoara sa , maicuta Ursala, i-a cerut sa împlineasca o anume misiune. Ca sa scape de ore, pentru a ajunge în camera de unde i se ceruse sa aduca anumite lucruri, a ales cea mai lunga cale. Dupa ce a parcurs coridoarele scolii si a ajuns pîna la subsol, a urcat pe treptele care duceau în sanctuarul Bisericii.
Pasind înauntrul salii , a ramas surprins sa auda o puternica voce masculina interpretînd o melodie în limba latina. Era un cunoscut imn Gregorian repetat mereu în timpul slujbelor . Melodia era interpretata cu atîta patos, încît Osborne a uitat de misiunea pe care trebuia s-o împlineasca si s-a oprit sa- o asculte.
S-a uitat de ju împrejur si a vazut ca în altar si în bancile din biserica nu era nimeni.
Încercînd sa descopere cine cînta , Osborne a mers la balcon . Dar nici aici nu a vazut pe nimeni. A urcat apoi treptele ce duceau spre turnul bisericii. În timp ce urca a zarit un om de vîrsta mijlocie stînd pe banca de la orga cu ochii închisi si cîntînd din toata inima. Cînd a ajuns la ultimile cuvinte ale cîntarii, acel om si-a deschis ochii pregatit sa rosteasca benedictia !
Ultimile cuvinte erau cele mai puternice. Cînd le-a auzit, lui Osborne i se paraea ca-i fuge dusumeaua de sub picioare si se cutremura toata cladirea!
Sunteti noul preot , a întrebat el mirat ? Nu a raspuns omul ! Am venit sa cînt doar pentru Dumnezeu, pentru ca îl stiu prezent todeuna în locul acesta. Dupa un moment de liniste si uimire care i-a cuprins pe amîndoi, cînd coborau împreuna scarile, Osborne se gîndea : cîntarea acestui necunoscut adusa în sinceritate si umilinta, a adus viata în acest loc. Iar fiorul trait l-a constientizat mai mult ca oricînd de prezenta lui Dumnezeu!
Aceeasi experienta o poti trai toti cei care sunt gata sa se închine lui Dumnezeu în onestitate si daruire. Inima acestora se umple oriunde ar fi, de bucuria prezentei Divine.
Rug. Dumnezeul dragostei; ma închin cu adoratie înaintea Ta si te rog sa faci ca si sufletul meu sa fie plin de prezenta Ta, iar inima sa-ti aduca slava si cinste todeuna . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel ce astăzi plânge pe genunchi, mâine va zâmbi în picioare!