Meditație 20 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 120
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2710-20-februarie]20 Februarie [/url]
„… Ne aducem aminte fara încetare , înaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru de lucrarea credintei voastre, de osteneala dragostei voastre si de taria nadejdii în Domnul nostru Isus Hristos !” I Tes.1:3
În poemul epic Homerian „ODISEEA”, sunt prezentate niste creaturi mitice numite „sirene”. Aceste fiinte demonice avînd o înfatisare ciudata, jumatate pasari si jumatate femeie, locuiau în insulele stîncoase din ocean. În jurul tarmurilor acestor insule, erau multe stînci ascunse de apa reprezentînd o adevarata capcana pentru orice nava. Cînd o nava se apropia de acea zona, sirenele începeau sa cînte atragînd si acompaniind marinarii în drumul spre moarte.
Cînd Odiseus a ajuns cu nava pe care o conducea în dreptul acestor insule, a poruncit tuturor marinarilor sa-si astupe urechile, ca sa sa-i fereasca de cîntecele provocatoare ale sirenelor. Apoi a cerut marinarilor sa-l lege de un catarg, ca nu cumva în timp ce vor trece pe lînga aceste insule sa-si schimbe schimbe ordinile. În acest fel, acest echipaj a reusit sa treaca pe lînga insulele misterioase pline cu atîtea curse ce-i atrageau spre moarte , fara probleme.
Într-o alta ocazie însa, cînd corabia condusa de Orfeus, a ajuns în dreptul acestor insule, orfeus a luat harfa si a început sa cînte. Cîntecul sau a fost atît de încîntator încît niciunul dintre marinari n-a mai ascultat cîntecul sirenelor !
Si noi trebuie sa ne umplem viata cu o melodie care sa ne faca sa nu mai auzim muzica ispititorului ! Dar cum sa procedam ? Cum sa aplicam aceisi strategie pentru a scapa de înfrîngerea ispitelor ? Trebuie sa-l lasam e Domnul Isus sa fie armonia vietii noastre si sa auzim numai cuvîntul Lui !
Rug. Doamne Dumnezeule ; fa ca urechea mea sa auda numai ceea ce Tu îmi spui si viata mea sa fie plina de armonia prezentei Tale. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Semeni un gând, culegi o faptă. Semeni o faptă, culegi un obicei. Semeni un obicei, culegi un caracter. Semeni un caracter, culegi un DESTIN!