Meditație 19 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 196
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2711-19-februarie]19 Februarie [/url]
„Iau azi cerul si pamîntul martori împotriva voastra ca ti-am pus înainte viata si moartea, binecuvîntarea si si blestemul. Alege viata, ca sa traiesti, tu si samînta ta, iubind pe Domnul , Dumnezeul tau, ascultînd de glasul Lui, si lipindu-te de El: caci de aceasta atîrna viata ta si lungimea zilelor tale, si numai asa vei putea locui în tara pe care a jurat Domnul ca o va da parintilor tai, lui Avraam, Isac si Iacov.” Deut. 30:19-20 .
Dumnezeu a anuntat poporul Israel prin Moise spunîndu-le : „V-am pus înainte viata si moartea , binecuvîntarea si blestemul ; alege-ti viata ca sa traiti voi si samînta voastra „!
Aceasta lectie a alegerii Trotter a trebuit sa o învete printr-o experienta tragica : de cînd se stia, el a fost un alcoolic notoriu. Odata s-a întors acasa dupa 10 zile de coma alcoolica , gasndu-si sotia purtînd pe brate baietelul lor care murise. „Mi-ai omorît copilul, pentru ca n-am mai avut nici un ban cu care sa-l îngrijesc, i-a strigat sotia ! Nu voi mai bea nici un strop i-a raspuns el ! dar numai dupa trei ore de la înmormîntare Trotter s-a întors acasa din nou mort de beat.
El a luat pantofiorii albi ai copilului lui din sicriu si i-a amanetat pentru a face rost de bani pentru bautura. În aceasta situatie disperata, crezînd ca pentru el nu mai este nici o posiblitate de scapare , a plecat pe jos pe o strada de pe malullacului Michigan pentru a cauta un loc sa se aruce în apa si astfel sa-si puna capat zilelor.
În timp ce mergea leganîndu-se, a simtit deodata o mîna puternica care îl împinge spre o masina care tocmai a oprit lînga el. Era ofiterul de politie care îsi facea rondul de noapte. Acesta l-a dus la un centru crestin pentru persoane fara adapost. În acea seara cînd Trotter s-a trezit di bautura , a auzit prima oara ca si pentru el exista speranta prin Hristos.
În zilelel urmatoare a ajuns sa-l cunoasca pe Domnul Isus , sa primeasca Cuvîntul Scripturii si sa-si predea viata lui Dumnezeu.
Dobîndind o viata noua, în urmatorii 40 de ani a slujit ca superintendent al acestei organizatii crestine din Michigan. În aceasta slujba a reusit sa deschida 60 de centre crestine pentru persoane lipsite de ajutor, pe tot cuprinsul Statelor Unite. El a consiliat mii de persoane aflate în pragul sinuciderii, îndreptîndu-le pe drumul fericirii catre viata si cer. Mel Trotter, a ales sa se întoarca din moarte la viata !
Poate ca starea în care te afli nu-i la fel de tragica ca cea a lui Trotter. Cu toate acestea , trebuie sa stii ca pacatul te conduce pe drumul mortii. Opreste-te si alege drumul spre viata. Ia aceasta decizie si viata ta nu va mai fi la fel.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa aleg calea spre viata, pentru ca si viata mea sa fie abunenta în Tine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când în inima ta locuieşte Isus, eşti la iubire predispus, când în inima ta locuieşte al tău eu, atunci te răzvrăteşti mereu, împotriva Lui Dumnezeu.