Meditație 18 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 125
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2712-18-februarie]18 Februarie [/url]
”Caci ei în adevar ne pedepseau pentru putine zile , cum credeau ei ca e bine;dar Dumnezeu ne pedepseste pentru binele nostru , ca sa ne faca partasi sfinteniei Lui”. Evrei 12:10
Pentru a putea birui ispitele, nu-i suficienta numai puterea vointei. Ar fi fost atît de usor daca am fi gasit aceasta biruinta prin puterile proprii.. Însusi Domnul Isus ne spune ca nu-i deajuns sa avem vointa de-a rezista împotriva ispitelor , ci trebuie sa ne împotrivim acestora tari în credinta.
Sunt unii oameni care nu mai opun nici un fel de împotrivire. Acestia sunt ca si Mark Twain care a spus : „Pot sa rezist la orice altceva, afara de ispite „ !
În atitudinea fata de ispite, unii sunt mai tari iar altii mai slabi . De foarte multe ori aceasta pozitie se contureaza în copilarie. Copiii care au fost obisnuiti cu disciplina si s-au confruntat cu multe lipsuri, sunt mai pregatiti pentru a confrunta ispitele. Copiii carora li s-a permis orice si au fost recompensati pentru cel mai mic lucru pe care l-au facut sunt mai nepregatiti pentru a confrunta ispitele vietii.
De aceea o viata disciplinata este de preferat unei vieti de huzur. Nu-i mai fericit cel ce-si permite orice, ci acela care stie sa aleaga între ceea ce este bine de ceea ce este rau si ceea ce este de valoare de ceea ce este trecator.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu disciplinat si sa ma împotrivesc ispitelor stiind ca cel ce le va birui este cu adevarat fericit ! Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
A te judeca pe tine însuți este mult mai greu decât a-i judeca pe alții. Dacă ajungi să te judeci cum trebuie, înseamnă că ești, într-adevăr, un om înțelept. ( Antoine de Saint Exupery )