Meditație 4 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 111
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2719-4-februarie]4 Februarie [/url]
„ În adevar , în chipul acesta vi se va da din belsug intrare în Împaratia vesnica a Domnului si Mîntuitorului nostru Isus Hristos „ 2 Petru 1:11
Am citit recent ca atunci cînd fortele americane au cucerit Okinawa, în cel de-al II lea Razboi Mondial, satele din aceasta insula aratau jalnic. Strazile erau neîngrijite si pline de toate murdariile ce le aruncau din gospodarii. Casele erau darapanate si oamenii dezinteresati de ceea ce se întîmpla în jur. Cînd a venit armata americana locuitorii acestor sate au fugit terifiati de frica.
Cînd însa armata americana a intrat într-un alt sat numit Shimmabuke, strazile si casele erau curate, locuitorii erau politicosi si prietenosi. Surprinsi de aceasta atitudine, cei din armata americana s-au întrebat de ce acest sat este asa de deosebit fata de celelalte !
Ascultînd marturia lor au înteles ca cu treizeci de ani în urma , o familie de misionari s-au oprit în acest sat în timpul drumului lor spre japonia. Acestia au condus doua persoane la Hristos; Shosei Kina si fratele ei Mojom. Înainte ca misionarii sa plece, acestia le-au lasat o biblie. Prin ei toti locuitorii satului au ajuns sa-l cunoasca pe Domnul Isus si localitatea a fost transformata .
Aceasta este si misiunea noastra . Daca am fost transformati prin lucrarea Duhului lui Dumnezeu, trebuie sa prindem viziunea cum ar arata lumea daca toti ar trai aceasta înoire, si sa lucram pentru ca si în zona unde Dumnezeu ne-a asezat ,cei de lînga noi sa aiba aceasta experienta.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa traiesc o viata noua, marturisind si celor din jurul meu despre aceasta înoire, ca societatea în care m-ai asezat sa fie schimbata . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 4 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Tot pământul să se teamă de Domnul! Toți locuitorii lumii să tremure înaintea Lui! ( Psalmii 33:8 )