Meditație 3. Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 114
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2720-3-februarie]3. Februarie [/url]
„ Cînd L-au vazut ucenicii umblînd pe mare , s-au înspaimîntat , si au zis : „ Este o naluca „! Si de frica au tipat . Isus le-a zis îndata : „Îndrazniti, Eu sunt ; nu va temeti !” Matei 14:26-27
În timp ce era înrolat în armata pe un vas de razboi care lupta în Vietnam, Davey Roever într-o anume zi purta o lada cu fosfor. Un glonte ratacit a izbit în acea lada ce a explodat în bratele sale. În cartea pe care a scris-o despre acest incident mai tîrziu ( Bine ai venit acasa Davey) , a prezentat momentul cînd pentru prima data si-a vazut fata dupa acea cumplita explozie.
„ Cînd m-am uitat în oglinda, spunea el; am vazut un monstru. Nu am descoperit nici o trasatura care sa fie specifica fiintei umane.
În acele momente sufletul si inima mea păreau ca se frîng si se prabusesc într-un hau întunecat al disperarii. Am simtit o stare de de mîhnire si goliciune ce nu putea fi descrisa.M-am simtit singur , traind acea singuratate pe care numai sufletele din iad o pot avea. Dupa cîteva saptamîni Roever s-a întors în SUA unde urma sa o întîlneasca pe tînara lui sotie Brenda.
Înainte ca Brenda sa intre în camera unde el o astepta dupa ce a coborît de pe vas, în aceeasi camera a vazut o alta familie. Sotia care a venit sa-l întîlneasca pe sotul ei infirm, l-a anuntat ca nu-l poate îngriji si vrea sa divorteze.
În timp ce sufletul sau era plin de lupte si framîntare , se astepta sa auda aceeasi hotarîre a sotiei lui. Dar cînd Brenda a intrat în camera, nu s-a speriat de înfatisarea mea; s-a plecat si m-a sarutat pe ceea ce-a mai ramas din fata mea, apoi uitîndu-se tinta în ochiul ce mi-a mai ramas , mi-a spus cu gingasie : „ Bine ai venit acasa Davey „! „ Te iubesc „!
Ca sa întelegeti ceea ce-a însemnat asta pentru mine scria el ; trebuie sa stiti ceea ce-mi spunea atunci cînd eram numai noi doi împreuna : Davey, îmi spunea ea mereu si mereu la ureche ; „esti sotul meu ! Todeauna vei fi sotul meu ; esti omul de care mi-am legat viata !”
Ca sa întelegem harul ce-l avem prin Hristos, trebuie mai întîi sa ne dam seama de imperfectiunile si urîciunile noastre spirituale; stare cauzata de pacat ! Cu toate acestea în maretia si desavîrsirea dragostei sale, Domnul Isus ne accepta asa cum suntem si ne iubeste fara nici o rezerva. Nu mai avem nici un motiv sa ne temem sau sa ne îngrijoram, pentru ca Domnul Isus ne primeste asa cum suntem .
Rug. Doamne Isuse; multumesc ca nu-Ti este rusine cu mine si ca m-ai acceptat asa cum eram. Daruieste-mi pace si siguranta inimii mele si putere de-a Te urma. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 3. Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu uita niciodată persoana care te-a făcut să zâmbești măcar o dată... ( D. Elisei )