Meditație 01 Februarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 210
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2722-01-februarie]01 Februarie [/url]
..Noi toti privim cu fata descoperita ca într-o oglinda, slava Domnului, si suntem schimbati în acelasi chip al Lui, din slava în slava, prin Duhul Domnului”. 2 Cor.3: 18
Episcopul Emerson Colow, a povestit ca odata a mers sa vada o piesa de teatru ce prezenta viata Domnului Isus. Piesa vizionata avea titlul : „Nascut pentru a fi rege „! In timpul spectacolului, punctul culminant a fost scena rastignirii. Cele trei Marii care L-au însotit pe Domnul Isus s-au apropiat si au discutat cu garda Romana ,cerînd voie fiecare sa-l slujeasca pe Domnul Isus în acele momente dificile.
Prima a venit maria, Mama Domnului . Aceasta a vorbit cu sutasul Roman cerînd permisiunea sa îngrijeasca ranile de pe trupul fiului sau. Garda însa a împins-o deoparte. Apoi a venit cealalta Marie; care a facut aceeasi cerere . Apropiindu-se de sutas ea a adaogat : „Pentru gloria Romei „ accepta-mi cererea ! Fara sa schiteze nici un gest , sutasul a refuzat-o si pe ea.
Cea de-a treia marie , a venit spre sutas avînd parul desfacut. Aceasta i-a spus în soapta : „marcelus , am fost prieteni de distractie de atîtea ori ; trebuie sa ma asculti „!Surprins de aceasta întîlnire neasteptata , o expresie deosebita a aparut pe fata lui Marcelus ,care plin de uimire a afirmat cu glas tare : „Maria Magdalena” ! Cum de te-ai schimbat ? În acele momente, Maria Magdalena s-a întors cu fata spre cruce spunînd : „ Nu eu m-am schimbat Marcelus” ! ci El mi-a schimbat viata !
Numai cei ce îl vad pe Domnul Isus asa cum este si înteleg ce pret a platit pentru iertarea pacatelor , traiesc prin credinta schimbarea vietii.!
Rug. „Dumnezeul Dragostei ; schimba-mi si viata mea si ajuta-ma sa privesc mai mult spre Tine „!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudați pe Domnul, căci este bun, căci în veac ține îndurarea Lui! ( Psalmii 136:1 )