Meditație 25 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 202
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2729-25-ianuarie]25 Ianuarie [/url]
„ …ne aducem aminte fara încetare , înaintea lui Dumnezeu , Tatal nostru, de lucrarea credintei voastre, de osteneala dragostei voastre si de taria nadejdii în Domnul nostru Isus Hristos” ! I Tes. 1:3
Timp de 35 de ani Kate Walker a supravegheat farul portuar din Robins Reef, din zona în care Atlanticul formeaza un golf spre orasul New York. Ea a fost pensionata în anul 1922 si s-a mutat în insula Staten. De la noua ei resedinta putea sa vada usor lumina farului unde a slujit atîta timp, stralucind deasupra oceanului.
Ea a marturisit , ca de multe ori a fost singura si i-a fost foarte greu sa locuiasca atîta vreme la far. Dar a rezistat si si-a împlinit aceasta slujba, ascultînd de ultimile cuvinte pe care i le-a spus sotul sau : „ Atentie la lumina „ Kate; „ Atentie la lumina” !
Ea a povestit unei vecine, ca mai mult decît salariul pe care îl primea , ea a dorit în tot acest timp sa-i fie credincioasa sotului sau.
Împreuna cu sotul sau, a primit aceasta slujba în tinerete , supraveghind farul împreuna trei ani de zile . Cu emotie de fiecare data urmarea în acest timp cum la fiecare 5 secunde, lampa din vîrful farului se rotea anuntînd prin acest semnal locul intrarii în port si zonele periculoase pentru navigatie.
Dar Jake , sotul ei s-a înbolnavit si a fost transportat cu o barca la un spital din oras. Dupa noptile de singuratate ce au urmat în aşteptarea vreunei informatii de la sotul ei , a primit dureroasa veste ca sotul ei a murit. Ultimile cuvinte pe care Jake le-a spus sotiei sale înainte de a pleca la spital , au fost : „ Atentie la lumina „ Kate „Atentie la lumina „!
Din acel moment si pîna la pensionare, aceste momente au urmarit-o continu. În orice moment atentia ei era îndreptata spre lumina.
Care sunt lucrurile ce-ti atrag atentia ? Este gîndirea si interesul tau continu îndreptat spre adevarata lumina ? Aceasta lumina trebuie sa straluceasca si prin viata ta . De aceea : „ Atentie la lumina „!
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot raspîndi lumina Adevarului ; si grija mea suprema sa fie ca aceasta lumina sa straluceasca în orice vreme.Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Toți greșim în multe feluri. Dacă nu greșește cineva în vorbire, este un om desăvârșit, și poate să-și țină în frâu tot trupul. ( Iacov 3:2 )