Meditație 23 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 240
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2731-23-ianuarie]23 Ianuarie [/url]
„ Toate cararile Domnului sunt îndurare si credinciosie, pentru cei ce pazesc legamîntul si poruncile Lui „ Ps. 25: 10
Daca crezi ca Dumnezeu are un plan pentru viata ta , atunci ar trebui sa fii mai optimist si mai determinat de-a reîncepe lucrul în care ai esuat. Apoi daca crezi ca Dumnezeu este în control, ar trebui sa fii mai curajos si gata de a te ridica din locul unde ai cazut si mai pregatit pentru a transforma înfrîngerile în triumf.
O soferita de curse din California, a reusit sa urce în clasament, la o pozitie în care nici o alta femeie înaintea ei nu a mai ajuns. A cîstigat circuitul national al Asociatiei Auto !
Ea avea inscriptionat pe masina de curse sloganul : „ Dumnezeu este maret” . Întrebata de ce a ales acest slogan, ea a prezentat o experienta interesanta :
La vîrsta de 11 ani cînd a început cursele de carturi în orasul sau natal Florida, conducea un cart vechi , murdar si neperformant . Tatal ei nu avea de unde sa faca rost de 500 de dolari pentru a cumpara un cart nou fiicei lui zvapaiate, ce a ales acest sport extrem. Pentru a face rost de bani, aceasta a început sa strînga si sa vînda ulei de chiparos.
Într-o zi, pe cînd a mers sa taie coaja acestor arbori si sa strînga ulei, undeva într-o mlastina a observat un palmier ce a crescur circular, avînd o forma neobisnuita. Ea l-a sapat, l-a scos la marginea desisului si apoi a chemat pe cineva de la muzeu sa-l vada. Acestia au fost surprinsi de forma si frumusetea pomului si l-au cumparat pentru exact 500 dolari, bani ce i-a folosit pentru a –si cumpara un nou cart.
În cursele ce au urmat Georgette a cîstigat de fiecare data, reusind chiar sa-si abjudece trofeul national la acea clasa. De atunci ea si-a schimbat masinile, reusind performanta dupa performanta. Niciodata însa n-a uitat cum Dumnezeu a ajutat-o sa faca rost de cei 500 dolari , pentru ca tatal ei sa-i cumpere primul cart. De aceia deviza vietii ei a ramas : „ Dumnezeu este maret”
Daca si tu crezi ca „Acolo sus Cineva te iubeste „; atunci trebuie sa ai mai multa încredere si mai multa determinare. În acest fel vei reusi sa transformi înfrîngerile în victorii.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa ma încred în Tine , pentru ca si în cele mai mari nevoi ale vietii mele Tu îmi vei purta de grija „ Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ca niște buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi să slujească altora după darul pe care l-a primit. ( 1 Petru 4:10 )