Meditație 22 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 190
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2732-22-ianuarie]22 Ianuarie [/url]
..” Da , Tu îmi aprinzi lumina mea . Domnul, Dumnezeul meu, îmi lumineaza întunericul meu”. Ps 18: 28
O cisterna a fost încarcata cu vopsea pe care urma sa o transporte la o fabrica din New York. Atunci cînd masina a ajuns în aceasta fabrica, a fost dirijata spre o hala fara geamuri.
Soferul s-a speriat cînd a observat ca dupa ce a intrat înauntru, usile au fost imediat închise. Cînd au venit specialitii ce lucrau aici, acestia au deschis capacele cisternei, si purtînd un echipament de protectie special, au luat o sticluta pe care au turnat-o în fiecare rezervor.
Aceasta sticluta continea „radiu” . Prin acest proces vopseaua devenea luminiscenta. A ramas în aceeasi cantitate, aceeasi culoare , dar a capatat alte proprietati .Acum putea sa reflecteze lumina. Devenind luminiscenta vopseaua acum era folosita pentru marcajele de pe autostrazi.
Prin intermediul omului, caracteristicile vopselei au fost schimbate , iar prin acest proces tehnologic, vopseaua a început sa lumineze în întuneric. În acelasi fel Duhul Sfînt, lucreaza în viata noastra , transformînd-o pentru a deveni o lumina a lumii. Esti tu o lumina care sa transforme întunericul acestei lumi ?
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu o lumina indicatoare pentru cei din jurul meu . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mărturisiți-vă unii altora păcatele, și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. ( Iacov 5:16 )