Meditație 21 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 204
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2733-21-ianuarie]21 Ianuarie [/url]
„ Ei fac o slujba , care este chipul si umbra lucrurilor ceresti , dupa poruncile primite de Moise de la Dumnezeu, cînd avea sa faca cortul: „ Ia seama „ i s-a zis ; sa faci totul dupa chipul care ti s-a aratat pe munte „Dar acum Hristos a capatat o slujba cu atît mai înalta cu cît legamîntul al carui mijlocitor este El, e mai bun , caci este asezat pe fagaduinte mai bune „. Evrei 8 : 5-6
Corrie Ten Boom , a fost o sfînta a zilelor noastre. Ea a trait prin credinta si-a acceptat planul Lui Dumnezeu pentru viata ei , chiar si atunci cînd a fost închisa într-un lagar de concentrare nazist. În acel lagar , sora ei si-a gasit sfîrsitul vietii.
Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Corrie Ten Boom, a calatorit în multe parti ale lumii vorbind despre experientele ei din Olanda si vremea de detentie din Ravensbruck.
Ea a marturisit despre dragostea lui Dumnezeu pe care a simtit-o si în cele mai grele momente ale vietii . Ca sa ilustreze acest maret adevar, adesea folosea simboluri simple. În una din prezentarile sale ea a folosit o pînza pe care era cusuta o coroana foarte frumoasa.
La început a ridicat pînza cu partea pe care era coroana si a vorbit ascultatorilor despre planul lui Dumnezeu, care doreste sa dea tuturor o cununa stralucitoare. Dupa aceea întorcea pînza cu partea cealalta si le cerea ascultatorilor sa spuna ce vad ? Fiecare putea sa observe cu usurinta o amestecatura de fire într-o forma nedefinita . Asa se vede de multe ori spunea ea si viata noastra , privind-o din perspectiva umana.
De multe ori nu putem întelege planul lui Dumnezeu pentru viata noastra, dar si atunci trebuie sa-l acceptam, pentru ca din perspectiva lui Dumnezeu acesta este perfect .
Daca te afli în hatisurile vietii si nu mai gasesti nici un sens si nici o cale de iesire ; schimba-ti perspectiva de a privi lucrurile si vei vedea cununa !
Rug. Doamne Dumnezeule ; fa ca viata mea sa urmeze planul Tau si ajutama ca todeuna sa privesc evenimentele vietii din perspectiva Ta. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Eu sunt sărac și lipsit: grăbește să-mi ajuți, Dumnezeule! Tu ești ajutorul şi Izbăvitorul meu: Doamne, nu zăbovi! ( Psalmii 70:5 )