Meditație 19. Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 225
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2734-19-ianuarie]19. Ianuarie [/url]
” De aceea si noi , din ziua cînd am auzit aceste lucruri , nu încetam sa ne rugam pentru voi, si sa cerem sa va umpleti de cunostinta voiei Lui, în orice fel de întelepciune si pricepere duhovniceasca ;” Col. 1:9
Multi oameni cred ca Dumnezeu are un plan pentru viata lor si todeauna cauta sa traiasca împlinindu-l . Acestia se încred total în Dumnezeu asteptînd ca Dumneuzeu sa intervina în fiecare aspect al vietii lor.
În cartea lor despre familie, Denis si Barbara Rainey, prezinta o astfel de persoana; o misionara britanica , numita Elizabeth Aleward.
În timpul adolescentei , aceasta domnisoara era încercata de faptul ca fetele de seama ei aveau parul blond cîrliontat, pe cînd al ei era negru si drept. Mai mult decît atît ; colegele ei erau înalte, iar ea a ramas scunda. Mai tîrziu însa Dumnezeu a chemat-o pe Elizabeth sa fie misionara în China. În timp ce-i slujea pe chinezi , uitîndu-se mai atenta la ei , a observat ca fetele si sotiile lor , aveau parul negru si drept. Iar chinezii se opresc din crestere la aceeasi înaltime pe care ea o avea.
Observînd ca ceea ce altadata îi era povara , a devenit o binecuvîntare, si-a plecat capul în rugaciune spunînd : „ Doamne Dumnezeule; planurile Tale sunt perfecte. Tu m-ai pregatit pentru aceasta slujire , rînduindu-mi chiar statura si coafura, pentru a nu fi o pricina de poticnire.
Poate nu întelegi ceea ce ti se întîmpla , astazi ! Fii sigur ca lucrurile cu care te confrunti nu sunt la întîmplare . Ele se petrec în voia lui Dumnezeu , si todeuna sunt rînduite spre bine.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa accept planul pe care îl ai pentru viata mea. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19. Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dragostea Lui e lucrul cel mai minunat !