Meditație 18 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 207
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2735-18-ianuarie]18 Ianuarie [/url]
.. Încrede-te în Domnul din toata inima ta si nu te bizui pe întelepciunea ta” ! Prov. 3:5
Fiecare dintre noi ne confruntam în viata cu zile bune si zile proaste. Marea întrebare este cum stim sa folosim aceste vremuri ?
Martin Seligman, un psiholog remarcabil , a studiat felul cum oamenii confrunta evenimentele vietii. În timpul cercetarilor sale a descoperit ca succesul sau insuccesul unei persoane nu este dat de lipsa sau prezenta greutatilor si-a zilelor rele, ci de atitudinea cu care oamenii confrunta aceste vremuri !
Cînd unii oameni au o cadere în viata, considera ca sunt urmariti de ghinion , de esec si se declara învinsi. Ei ajung fara nadejde si nu mai vad nici o posibilitate de biruinta. De obicei acest tip de oameni sfîrsesc prin a renunta la ceea ce au început.
Sunt însa alti oameni care privesc caderea ca fiind ceva de moment, o întîmplare nefericita si nicidecum o situatie insurmontabila. Acestia sunt pregatiti sa confrunte orice situatie transformînd-o în ceva pozitiv. Ei fac astfel ca zilele grele ( lamîile vietii) sa fie transformate în situatii benefice (limonada) !
Nu-i asa ca aceasta este si atitudinea credintei ? Credinta admite ca vom trece prin greutati, caderi, crize si încercari, dar nu ne vom opri privirile asupra acestora.Credinta priveste todeauna dincolo, si are siguranta ca „Cineva acolo sus „ ne iubesteAvînd aceasta siguranta ,poti trece mai usor prin greutati probleme si încercari, întrezarind biruinta care urmeaza .
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa privesc la Tine todeuna, iar cînd vin problemele si încercarile sa nu ma clatin . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!