Meditație 17 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 198
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2736-17-ianuarie]17 Ianuarie [/url]
..”Asa este si învierea mortilor . Trupul este semanat în putrezire si înviaza în neputrezire; …este semanat trup firesc , si înviaza trup duhovnicesc. Daca este un trup firesc , este si un trup duhovnicesc”. ! Cor 15: 42-44
Într-o povestire este prezentata o familie, care a locuit împreuna multa vreme. Ei au trait într-o proprietate pe care o aveau asezata într-o zona pitoreasca. Cînd sotul a ajuns pe patul de moarte, a rugat.-o pe sotia sa sa-l înmormînteze în proprietatea lor, pentru ca si dupa moarte sa ramîna în acelasi cadru deosebit al gradinii lor.
Sotia lui a facut toate aranjamentele si a chemat un serviciu funerar sa sape groapa asa cum sotul ei îi indicase. Cînd oamenii de la serviciul funerar au ajuns, acestia i-au zis : „Noi nu putem sapa groapa asa cum este trasata „! De ce nu se poate, a întrebat vaduva ?
Lucratorii i-au raspuns ca de obicei ei sapa gropile orientate spre rasarit pe cînd locul trasat de ei este orientat spre directia Nord-Sud.
Surprinsa de raspuns, vaduva i-a întrebat : „ De ce sapati mormintele orientate numai spre rasarit ? Nu suntem siguri, au raspuns groparii ; dupa cum am auzit se zice ca Domnul va veni dinspre rasarit, si atunci cînd toti cei din morminte se vor ridica, îl vor vedea fata în fata.
Dupa un moment de liniste , vaduva le-a spus : sapati groapa asa cum a trasat-o el, pentru ca atunci cînd va învia cu siguranta se va întoarce în directia cea buna !
Sunt multe superstitii cu privire la moarte si înviere. Scriptura nu ne da multe detalii despre acest subiect. Stim însa cu siguranta ca toti cei ce au adormit în Hristos, vor învia pentru viata, iar cei ce au murit nemîntuiti , vor învia pentru judecata.
Dupa cum am purtat trupul acesta fizic, tot asa vom purta dupa înviere si un trup de slava . Ce mîngaiere si siguranta, putem avea chiar si atunci cînd ne despartim de cei dragi , stiind ca asa cum avem un suflet nemuritor , vom dobîndi si un trup nemuritor, mostenind slava !
Rug. Doamne Dumnezeule ; multumesc pentru nadejdea ce o am în Hristos si pentru siguranta ce o gasesc în Tine, privind învierea si Viata. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)