Meditație 16 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 193
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2737-16-ianuarie]16 Ianuarie [/url]
..” am cautat sa vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit, ca sa nu zidesc pe temelia pusa de altul , dupa cum este scris : „Aceia , carora nu li se propovaduise despre El, Îl vor vedea, si cei ce n-auzisera de El , Îl vor cunoaste”. Rom. 15: 20-21
Colin Powell , în timpul campaniei electorale de acum cîtiva ani , a declarat : sa candidezi ca presedinte, trebuie sa ai un „ foc în inima „! Un entuziasm pe care sa nu-l pierzi niciodata ! Ce adevar maret ! Numai acei în a caror inima nu se stinge focul, vor reusi .
Într-un anume sens „Mama Tereza” a fost o ambitioasa. La fel a fost si „Martin Luter King, jr. Nimeni nu va reusi sa realizeze ceva important si sa aiba o contributie majora în mijlocul acestei lumi, fara o doza de ambitie.
În anul 1858 , într-o familie bogata din New York , s-a nascut un baietel plapînd. Pe lînga faptul ca avea vederea slaba , acesta mai suferea si de astm. Boala lui era asa de severa, încît uneori nu reusea suflînd, sa stinga o lumînare. Cu toate acestea, el areusit sa ajunga unul dintre cei mai influenti oameni ai planetei. La vîrsta de 11 ani, tatal lui Theodore Roosevelt, l-a încurajat spunîndu-i : „ Învatînd ca sa-ti dezvolti intelectul nu-i deajuns ! Trebuie sa faci ceva si pentru întarirea fizicului tau „!
Theodore, ascultîndu-l a efectuat mii de ore de antrenament, ridicînd greutati si lovind în sacul de box.
Pastrînd aceeasi determinare , a intrat în viata politica în care a înaintat rapid . La vîrsta de 23 de ania fost ales în legislatura New Yorkului. La 28 de ani a candidat ca primar al aceluiasi oras. A fost înalt comisar al serviciilor Civile, în timpul a doi presedinti ai SUA. A fost apoi presedintele departamentului de politie din New York.
La vîrsta de 40 de ani a fost decorat erou national, în calitate de conducator al cavaleriei din timpul razboiului Americano-Spaniol. În urmatorii ani dupa cest razboi a fost guvernator al New Yorkului , vicepresedinte si presedinte al SUA. În anul 1905, Theodore Roosevelt a primit premiul nobel pentru pace , datorita eforturilor sale depuse pentru încheierea razboiului ruso-japonez.
Apropo : Roosevelt , era mic de statura. Avea numai 1,72 m înaltime. Putem spune ca nu a fost un om mare datorita staturii fizice , ci a fost mare datorita staturii sale intelectuale si a abilitatilor personale.El a avut un foc launtric, care l-a motivat sa mearga înainte în ciuda împotrivirilor, din toate aceste slujiri pe care le-a împlinit.
Ce ambitie te anima ? ce ti-ai propus sa realizezi ? Pentru ce esti gata sa perseverezi , fara sa obosesti ? Vei atinge ceea ce ti-ai propus, numai daca focul launtric al inimii tale, nu se va stinge .
Rug.Doamne Isuse, ajuta-ma sa fiu înflacarat în a marturisi despre mîntuirea ce mi-ai daruit-o . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )