Meditație 13 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 204
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2740-13-ianuarie]13 Ianuarie [/url]
…” De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau „. Romani 8:28
Un tînar de 39 de ani numit Robert Mc. Fall, a fost descoperit cu o boala foarte severa: „anemie acuta aplastica” . În aceasta boala nu se mai produc celulele rosii de catre maduva osoasa.
Acest diagnostic anunta moartea lui în cel mult sase luni de zile, daca nu s-ar fi gasit cineva care sa-i ofere maduva osoasa pentru un transplant. Cu un astfel de transplant , ar foi avut sanse de vindecare toatala.
Sansa de a descoperi un donator al carui maduva osoasa sa fie compatibila era însa de unul la saizeci de mii. În aceasta situatie, el a cerut ajutorul familiei. Dupa analizele pe care le-au facut, s-a descoperit ca un verisor avea maduva compatibila.
Acesta însa a refuzat transplantul, desi nu exista nici un pericol pentru el. Mc. Fall , l-a actionat în judecata si i-a cerut verisorului sau sa fie gata pentru transplant. Dar judecatorul nu i-a dat cîstig de cauza. Chiar daca tribunalul a recunoscut ca refuzul verisorului nu este un un act moral , judecatorii nu-l pot forta sa faca aceasta donatie. Fara aceasta interventie, Robert Mc Fall, a murit la numai trei saptamîni de la pronuntarea sentintei tribunaluluii !
Considerînd ca acesta a fost doar un caz izolat, putem întelege ce se întîmpla într-o societate, care jertfeste tot mai mult pe altarul „Eului” .
Israelienii ce au lucrat la reconstructia zidului Ierusalimului pe timpul lui Neemia, au învatat importanta lucrului în echipa. Ei au reusit sa termine zidul , lucrînd împreuna. Asemenea Israelitilor si noi trebuie sa învatam sa cooperam în realizarea a ceea ce este bine.
Apostolul Pavel a spus : „ Nu cauta numai folosul tau , ci si pe cel al semenilor „! I Cor. 10:24. Noi suntem chemati sa lucram si sa ne jertfim pentru altii, asa cum si Domnul Isus ne-a aratat.
Rug. Dumnezeul pacii; ajuta-ma sa pot lucra împreuna cu ceilalti slujitori pe care îi folosesti pentru împlinirea planului Tau si pentru a raspunde nevoilor celor din jur. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fericirea e în noi, niciodată în jurul nostru!