Meditație 12 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 228
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2741-12-ianuarie]12 Ianuarie [/url]
..” Ferice de cel ce rabda ispita . Caci dupa ce a fost gasit , va primi cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc”. Iacov1:12
Clarence Macartney, a spus odata ca : prima ispitire a avut loc într-o gradina, unde omul era împreuna cu toate animalele în mijlocul unei vegetatii abundente. Ispitirea Domnului Isus, al doilea Adam, a avut loc însa în pustie; unde nu era nici un fel de vegetatie si numai fiare salbatice.
Contrastul dintre prima ispitire si ispitirea Domnului Isus, este o buna imagine a urmarilor pacatului. Pacatul a adus blestemul, a stricat relatiile si a instaurat moartea.
Nathan Horwitt , un expert în culturile de ciuperci, a afirmat ca exista o anume specie de ciuperci numita AMANITA PHALLOIDES, care este cea mai otravitoare dintre toate celelalte specii. Este însa ceva foarte ciudat cu aceste ciuperci : gostul lor este foarte bun, iar otrava actioneaza încet. Foarte multi ajung sa realizeze ca aceste ciuperci sunt otravitoare, iar pentru ei nu mai exista nici o sansa de salvare , abia dupa ce ajung sa spuna colegilor: „ aseara am avut cea mai grozava mîncare de ciuperci „!
De multe ori, ispita poate fi ca aceasta specie de ciuperci otravitoare; foarte atractiva si buna la gust, dar camuflînd otrava cea mai puternica .
Rug.Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa biruiesc ispitele cu care sunt confruntat în fiecare zi. Nu lasa sa fiu înselat de înfatisare sau de gustul provocator, da-mi întelepciune sa stiu sa evaluez dupa continut si efecte , pentru ca sa nu platesc pretul cel mai greu la urma . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu te iubește!