Meditație 11. Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 228
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2742-11-ianuarie]11. Ianuarie [/url]
„ ..au hotarît o zi si au venit mai multi la locuinta lui. Pavel le-a vestit Împaratia lui Dumnezeu, le-a adus dovezi, si a cautat sa-i încredinteze prin Legea lui Moise si prin Prooroci, despre lucrurile privitoare la Isus. Vorbirea tinea de dimineata pîna seara „ Fapte 28 : 23
În luna Februarie a anului 1995, un antrenor pentru „sumo” a primit un telefon neobisnuit. Un adolescent japonez numit Koji Harada , i-a cerut sa-l ajute sa-si împlineasca visul vietii sale. El dorea cu orice pret sa ajunga luptator de „sumo”.
Avea însa o problema: Înaltimea sa era numai de 1,52 m . Asociatia Japoneza de Sumo a stabilit ca pentru a fi luptator de sumo , trebuie sa ai cel putin 1,58 m înaltime.
Dupa ce antrenorul i-a explicat ca nu-l poate primi la antrenamente, Koji l-a sunat din nou si i-a spus ca a rezolvat problema înaltimii , ajungînd la baremul minim stabilit de Federatia de Sumo.
Auzindu-l , antrenorul foarte curios l-a întrebat : „ Cum ai reusit” ? Am mers la un spital de chirurgie plastica, a explicat tînarul si am cerut doctorului sa ma faca cu 6 centimetri mai înalt !
Doctorul a acceptat rugamintea mea si mi-a împlantat silicon sub scalpul capului. Acum , spunea el, pot sa lupt de la egal la egal cu ceilalti tineri mai înalti !
Koji n-a fost singurul care a încercat sa-si mareasca înaltimea, pentru a putea concura în întrecerile Sumo.Au fost altii care au folosit echipamente sofisticate , pentru alungirea oaselor. Altii pentru a atinge greutatea optima, au mîncat pîna au ajuns rotunzi ca un ou de gîsca.
Asociatia Japoneza de Sumo, este îngrijorata de faptul ca acum , posibilitatea folosirii silicoanelor va provoca si pe alti copii la idei ciudate , pentru a atinge baremurile.
Interesant ; nu-i asa ? Ce nu face omul pentru a-si atinge ambitiile ? Unii oameni aleg cele mai trasnite solutii, pentru a-si vedea visul împlinit ! Nu-i ceva neobisnuit sa fii ambitios . Dar care este scopul ambitiilor Tale ?
Nu-i asa ca ai putea face mult mai mult în slujire, daca Dumnezeu ar pune o doza mai mare de ambitie în inima ta?
Rug. Doamne Dumnezeule ; Fa-mi inima sa arda pentru Tine si pune în mine o ambitie sfînta , ca sa pot face lucruri mari pentru Împaratia Ta ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11. Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu a zis: " Eu voi fi negreșit cu tine! "