Meditație 09 Ianuarie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 106
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2744-09-ianuarie]09 Ianuarie [/url]
„ Iosia a îndepartat toate urîciunile din tarile copiilor lui Israel, si a facut ca toti cei ce se aflau în Israel sa slujeasca Domnului, Dumnezeului lor. În tot timpul vietii lui, nu s-au abatut de la Domnul Dumnezeul parintilor lor „ 2 Cron 34:33
Un om dintr-o zona rurala din Arizona, a mers sa vada un ceremonial special al indienilor. A facut o calatorie lunga prin desertul Arizonian , pîna a ajuns în acea rezervatie a indienilor. Dupa ce a condus multa vreme în siguratate , ultimii 80 de km i-a parcurs pe un drum neamenajat.
Dupa ce a urmarit ceremonialul, seara tîrziu cînd s-a întors la masina sa , a observat ca o roata avea pana. Ca sa fie si mai rau, a constatat ca nu avea nici roata de rezerva! În timp ce cauta o solutie, si-a adus aminte ca înainte cu vre-o 10 km de-a ajunge în rezervatie , a observat o vulcanizare. Hotarît sa repare roata , a mers pe jos aproape 2 ore pîna la acel atelier , purtînd cu el roata ce trebuia vulcanizata. Ajuns în fata vulcanizarii, a vazut proprietarul sezînd jos într-un fotoliu comod , consumînd bere.
Îngrijorat de situatie, soferul ghinionist a întrebat : „ Nu va suparati domnule „; dumneavoastra puteti vulcaniza roata aceasta care a avut pana ? Da ! a raspuns proprietarul .
Atunci cît ma costa sa vulcanizez aceasta roata ? Ce diferenta este daca îti voi spune pretul , a raspuns proprietarul ? În aceasta zona , nu mai este nici o alta vulcanizare !
În situatia lui, soferul nu mai avea nici o alta alternativa . Oricît de mare ar fi fost pretul, trebuia sa îl plateasca .
De multe ori nici noi nu avem o alta alternativa ! Sunt uneori decizii dictate de cursul vietii cum ar fi : a merge la scoala, la liceu, a alege o profesie sau a întemeia o familie. Indiferent de contextul în care sunt luate aceste decizii , chiar si atunci cînd se pare ca nu este o alta alternativa, trebuie sa fim siguri atunci cînd hotarîm : urmam voia lui Dumnezeu , sau planurile noastre !
Rug. Doamne Dumnezeule ; Ajutama ca todeuna sa iau decizii bune; urmînd doar voia Ta . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Conștiința este acea voce care ne ajută să rămânem "mici" și atunci când facem lucruri "mari".