Meditație 08 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 206
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2745-08-ianuarie]08 Ianuarie [/url]
„ Dati , si vi se va da; ba înca vi se va turna în sîn o masura buna, îndesata, clatinata, care se va varsa pe deasupra. Caci cu ce masura veti masura, cu aceea vi se va masura „. Luca 6:38
Într-un articol de ziar , erau prezentate doua femei care erau internate într-un centru pentru batrîni din New Jersey. Numele lor era : Margarett Patrick si Ruth Eisenberg. Aceste doamne au fost pianiste vestite , care si-au investit viata predînd cursuri de pian , pentru multi pianisti celebri.
Între ele ,de multe ori au fost rivalitati si niciodata n-ar fi acceptat sa fie împreuna. Nimeni nu s-ar fi gîndit vreodata ca ar putea sa le auda interpretînd o piesa împreuna.
Cu 5 ani de zile în urma , fiecare însa a suferit cîte un accident vascular cerebral. Margarett Patrick a fost aproape de moarte. A petrecut mai multe luni prin spitale si prin centrele de recuperare. Dupa toate acestea si-a recapatat mobilitatea, dar numai pentru partea stînga a corpului. Partea dreapta a corpului ei a ramas paralizata. Traind într-un scaun rulant, ea a marturisit deseori spunînd : „ Slava lui Dumnezeu , pentru ca mai sunt înca în viata” !
Ruth Eisenberg a fost însa mai norocoasa. Acum ea rîde cînd îsi aduce aminte de momentul cînd a suferit atacul cerebral. În acel moment de suferinta , a ramas întinsa pe podea fara sa fie descoperita de cineva, timp de doua zile. Si-a revenit foarte greu , dar nu poate folosi partea stînga a corpului.
Aceste doua femei încercate , s-au întîlnit în acelasi centru pentru batrîni, recomandat de doctorii lor. Cînd s-au vazut, foarte repede au împartasit una alteia , dragostea lor pentru pian. Într-o zi pe cînd erau împreuna în holul acestui centru, s-au asezat cu carucioarele lor lînga pianul vechi al acestei institutii si au început sa cînte.
Degetele lungi ale lui Margarett alunecau pe partea stînga a pianului , în timp ce degetele puternice ale lui Ruth, conduceau melodia, alunecînd în partea dreapta a pianului.
Dupa ce au cîntat o vreme, au încheiat prabusindu-se una peste cealalta. Margarett si Ruth , s-au îmbratisat, strîngînd-o fiecare pe cealalta cu mîna sanatoasa.
Prima melodie cîntata împreuna a fost o revelatie pentru amîndoua si o motivatie, pentru a pune împreuna un întreg repetoriu. Dupa aceea au cîntat de multe ori pentru batrînii din acel centru si în spitale penru veterani. Au fost invitate chiar si la o emisiune de televiziune. Astfel au ajuns sa fie un motiv de inspiratie , pentru toti cei care le-au vazut si auzit cîntînd.
Margarett a spus: „n-am crezut niciodata ca Dumnezeu ne va folosi în acest fel „ ! Daca relatii dintre noi o vreme n-au existat, acum suntem nedespartite. Suntem asa de fericite si multumim lui Dumnezeu pentru fiecare zi !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa-i pretuiesc pe toti cei ce sunt lînga mine , în toate circumstantele vietii , dovedindu-le dragostea Ta todeauna . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Să lăsăm ca mărturia noastră să fie scrisă cu litere destul de mari, ca lumea să o poată oricând citi!