Meditație 28 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 190
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2756-28-decembrie]28 Decembrie [/url]
„ Cum se îndura un tata de copiii lui asa se îndura Domnul de cei ce se tem de El „ Ps.103:13
În anul 1920 o concurenta acerba a antrenat doua companii din New York . Proprietarii cladirii companiei Chrysler, si proprietarii cladirii bancii din Manhattan , îsi disputau pretentia de-a avea cea mai înalta cladire din lume.
Arhitectii acestor cladiri si proprietarii lor îsi revizuiau planurile si faceau ajustari si modificari , unele chiar dintre cele mai îndraznete , numai ca sa poata afirma ca detin cea mai înalta cladire din lume.
Constructorii cladirii bancii din Manhattan, au crezut ca ei au cîstigat aceasta pozitie atunci cînd au instalat pe cladirea bancii o structura de otel pentru a instala un reflector si un suport pentru steag.
Imediat însa dupa ce aceasta structura a fost montata, arhitectii si constructorii cladirii companiei Chrysler au anuntat ca nici cladirea lor nu este completa. Au montat o turla pentru incendiu si o bara lunga pentru protectia împotriva trasnetelor. Aceasta adaugire , a facut acum cladirea companiei Chrysler sa fie cea mai înalta cladire din lume.
Ce competitie nebuna ! Ce importanta are sa detii cea mai înalta cladire din lume , sau cel mai bun stadion de fotbal, sau cea mai frumoasa rochie la o petrecere ?
Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce este înauntru. Valoarea nu este data de înaltime, sau de frumusete. Valoarea este data de esenta lucrurilor : cît de performanta este banca în tranzactii , sau cît de competitive sunt masinile în timpul curselor ! La sfîrsitul unei partide de fotbal, nu-i atît de important stadionul , ci scorul cu care aceasta se încheie. Rochia poate fi cu adevarat frumoasa, dar mai important este cine o poarta !
Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce este în inima ! Unii sunt antrenati în acesta competitie în care înalta si înfrumuseteaza exteriorul . Dumnezeu are în atentie însa , continutul. Omul se uita la ceea ce izbeste ochii dar Dumnezeu se uita la inima .
Care sunt lucrurile pentru care lupti ? Ce loc ai ocupa daca ai fi evaluat nu dupa înfatisare ci dupa standardul inimii tale ?
Rug. Dumnezeul dragostei; umple inima mea cu dragoste si compasiune .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fii întotdeauna ceea ce ești, și dacă acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu e de ajuns pentru tine.