Meditație 21 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 190
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2763-21-decembrie]21 Decembrie [/url]
„ Dar lucrurile acestea au fost scrise , pentru voi sa credeti ca Isus este Hristosul, Fiul Lui Dumnezeu; si crezînd , sa aveti viata în Numele Lui.” Ioan 20:31
O educatoare de la gradinita,a ales patru copii care îmbracati în îngerasi , sa vina pe scena purtînd fiecare cîte o litera mare la sarbatoarea de Craciun. Puse împreuna în ordine corecta, literele trebuiau sa formeze cuvîntul „ STAR” ( stea).
Cînd au ajuns pe scena, copiii au inversat ordinea . Atunci cînd au ridicat literele pe care le purtau , cei din sala erau gata sa cada din scaune de rîs ! Cuvîntul format de copii a fost „RATS” (prostii) !
Asta ti se întîmpla si tie, atunci cînd schimbi ordinea prioritatilor ! Betleemul ne învata cu privire la felul cum trebuie sa asteptam pe Domnul Isus si cît trebuie sa tina rabdarea noastra .
Dumnezeu si-a început lucrarea , trimitîndu-L pe Domnul Isus în starea unui copil , neînsemnat si umil. Dar Acesta a crescut . Încet , dar sigur ! Chiar daca nu vedem uneori felul cum El lucreaza , sa nu ne pierdem nadejdea, pentru ca Domnul Isus este la lucru . El n-a renuntat la planul Sau. De aceea bucurati-va în nadejde ; pentru ca El va ispravi ceea ce-a început.!
Rug. Dumnezeul dragostei ; cel care prin Fiul Tau ai venit în Betleem; vino si în inima mea ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
”Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior.”