Meditație 19. Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 204
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2765-19-decembrie]19. Decembrie [/url]
„ Eu ma voi lauda cu Dumnezeu , cu Cuvîntul Lui . Ma încred în Dumnezeu, si nu ma tem de nimic : ce pot sa-mi faca niste oameni „? Ps.56:4
Într-o repetitie a unei scenete de Craciun , asa cum povesteste Barbara Robinson, a aparut o întreaga discutie cu privire la numele Copilului Sfînt .
Un baietel a rostit numele anuntate de profetul Isaia : „ Minunat” , „Sfetnic”, „ Dumnezeu Tare”, „Parintele Vesniciilor”, „ Domn al Pacii” . !
Un alt copil auzind toate aceste nume a spus : Nu va reusi Domnul Isus , sa scrie corect toate aceste nume nici chiar la sfîrsitul clasei I .
Domnul Isus n-a trebuit însa sa învete sa scrie deodata aceste nume ; pentru ca a fost un copil ca oricare altul ! Si pentru El procesul de învatare a fost treptat. El nu s-a deosebit cu nimic fata de ceilalti copii ; a trebuit sa suga , sa-I fie schimbate scutecele murdare, a plîns , sau S-a jucat ca toti ceilalti.
Cînd Domnul Isus a venit în mijlocul lumii noastre a devenit în toate lucrurile ca si noi . Evanghelistul Ioan arata aceasta spunînd : „ Si Cuvîntul S-a facut trup , si a locuit printre noi , plin de har si de adevar . Si noi am privit slava Lui, o slava întocmai ca slava singurului nascut din Tatal .”
Domnul Isus a trebuit sa se asemene noua , pentru ca sa ne poata izbavi de pacat : „ Prin urmare , a trebuit sa se asemene fratilor Sai în toate lucrurile , ca sa poata fi , în ce priveste legaturile cu Dumnezeu, un mare preot milos si vrednic de încredere , ca sa faca ispasire pentru pacatele norodului „ Evrei 2:17
El s-a facut asemenea noua , pentru ca noi sa putem fi asemenea Lui !
Rug. Doamne Isuse ; spala-ma de pacatele mele, si ajuta-ma sa traiesc asemenea Tie ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19. Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Neprihăniților, bucurați-vă în Domnul! Oamenilor fără prihană le stă bine cântarea de laudă. ( Psalmii 33:1 )