Meditație 17 - Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 239
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2767-17-decembrie]17 - Decembrie [/url]
„Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau , cu toata inima ta, cu tot sufletul tau , cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine însuti „ Luca 10:27
Unul dintre cei mai vestiti compozitori si cîntareti americani este Irving Berlin. Ceea ce îl face deosebit , este ca nu poate sa citeasca notele muzicale. Oriunde merge el poarta un pian adaptat special pentru el.Oridecîteori doreste sa cînte , folosind diezi sau bemoli , actioneaza o pedala speciala care schimba întreaga claviatura.
El nu stie sa foloseasca clapele negre , iar vocea lui este îngrozitoare ; ragusita ca meunatul unui motan caruia i-a fost prinsa coada în usa. Cu toate acestea , atunci cînd Irving începe sa cînte , din piepturile ascultatorilor erup ca un vulcan cele mai deosebite aclamatii. Unii dintre acestia sunt gata sa strige pîna ce ei însisi ragusesc.
El cînta propriile-i compozitii si toti se manifesta cu salbaticie.
Ciudatenia vocii lui si limitarile în folosirea pianului nu-i pot împiedica efectul cîntecelor sale . Irving este cu adevarat fantastic atunci cînd interpreteaza : „ I am dreaming of a white Chrismas” !
În timp ce el cînta , gîndul fiecarui ascultator se întoarce spre familie, prieteni , la zilele fericite si la momentele frumoase petrecute cu cei dragi .
Cum a-ti explica sau a-ti descrie ceea ce înseamna Craciunul în viata voastra ?
Norman Vincent Peale a vorbit despre doi oameni ce asteptau la culoarea rosie a semaforului , pe strada Fifth Avenue din New York, în seara a sarbatorii Craciunului.
Unul dintre ei era profund iritat din cauza traficului . „Acest oras este dezorganizat complet „ a murmurat el ! „ Priveste ce nebunie si ce trafic ! este teribil ! Trebuie sa se faca ceva „!
Celalalt a fost mult mai filozofic ; „ Gîndeste-te putin a adaogat el : „ Stii ; s-a nascut un copil într-o familie simpla de tarani , ce nu aveau nici bani si nici pozitie sociala , undeva departe de locul acesta , acum aproape doua mii de ani , si iata ca acest fapt a provocat acest blocaj de trafic pe aceasta strada ; una dintre cele mai sofisticate din lume.
Acest fapt te nemultumeste si te irita ? Ar trebui mai degraba sa te fascineze !
Cu adevarat ; ceea ce se întîmpla sub ochii nostri ar trebui sa ne fascineze ! Un copilas nascut într-un sat obscur din Iudeia, avînd parinti simpli cu un statut doar de refugiat , a facut ca în acesta perioada speciala a anului, milioane de oameni sa fie provocati de nasterea Sa. Slava lui Dumnezeu pentru acest impact !
Acest eveniment te va provoca sa te apropii de Dumnezeu , sau sa-ti exprimi nemultumirea tot mai crescînda a inimii tale ?
Rug. Draga Dumnezeule ; ajuta-ma în acest sezon sa am inima deschisa, ca nasterea Fiului Tau sa-mi schimbe comportamentul si sa-mi umple inima cu pace ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 - Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
De veți voi și veți asculta, veți mânca cele mai bune roade ale țării. ( Isaia 1:19 )