Meditație 13 - Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 131
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2771-13-decembrie]13 - Decembrie [/url]
„Copilasilor, nimeni sa nu va însele ! cine traieste în neprihanire , este neprihanit , cum El însusi este neprihanit . Cine pacatuieste , este de la diavolulcaci diavolul pacatuieste de la început . Fiul lui Dumnezeu S-a aratat ca sa nimiceasca lucrarile diavolului.”I Ioan 3:7-8
C.S. Lewis a spus : „atît Dumnezeu cît si diavolul sunt interesati de viata mea” ! De aceea micile decizii pe care le luam azi pot avea o importanta infinita .
Micile fapte bune de azi , sunt calea prin care pregatesti victoria deosebita de peste cîteva luni , biruinta la care nici nu te-ai gîndit.
O oarecare indulgenta fata de mînie si pofte astazi , sunt semnele pierderii unui atac major al puterii întunericului îndreptat împotriva ta mîine.
O doamna locuia în vecinatatea unei gradini zoologice private. Într-o zi , a anuntat politia ca are un sconcs în pivnita casei. „Deschide usa de la intrarea în pivnita” ! i-a raspuns ofiterul . Ia apoi o pîine si presara farîmituri din beci pîna în gradina si asteapta ca acest animal sa le culeaga pîna va ajunge afara. Cînd acesta a ajuns în gradina, închide repede usa !
Dupa o jumatate de ora , femeia a sunat din nou zicînd politistului : „ Am facut ceea ce mi-ati spus” ; „ si…” a întrebat politistul ? Acum am doi sconcsi în pivnita !
Pentru a nu mai avea sconcsi în beciul casei acea doamna nu trebuia sa-l roage pe acel sconcs sa iasa si sa pastreze usa deschisa ! Trebuia sa ia o capcana , sa-l prinda,
sa-l arunce afara si sa pastreze usa închisa ca nu cumva sa vina altul în locul lui.
În viata spirituala , nu-i deajuns sa încerci sa schimbi unul sau doua din obiceiurile rele .Ceea ce trebuie este sa ne schimbam inima ! Pentru a nu mai fi stapîniti de pacat, avem nevoie de o noua natura si de o dedicare totala. Numai asa putem trai în curatie ; daca lasam ca Dumnezeu sa scoata afara din inima noastra tot ceea ce este murdar.
Cum ne pregatim pentru a-l întîlni pe Domnul Isus ? Marturisindu-ne pacatele, cautînd neprihanirea si traind în adevar putem pastra o inima curata .
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fiu neprihanit (curat) în fiecare domeniu al fiintei mele. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 - Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Prețuiește fiecare moment pe care îl ai. Ține minte că timpul nu așteaptă pe nimeni...ieri a fost istorie, mâine va fi mister, dar azi este un dar de la Dumnezeu.