Meditație 12 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 110
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2772-12-decembrie]12 Decembrie [/url]
„ Si nu stiti ce va aduce ziua de mîine ! Caci ce este viata voastra ? Nu sunteti decît un abur , care se arata putintel , si apoi piere . Voi , dimpotriva, ar trebui sa ziceti : „Daca va vrea Domnul, vom trai si vom face cutare sau cutare lucru .” Iacov 4:14-15
Malcom Emory , un student al Universitatii Northeastern , în anul 1970 a fost învinuit de violenta si condamnat din confuzie de catre un ofiter de politie care l-a acuzat ca ar fi participat la o manifestatie împotriva razboiului.
Cazul a fost sustinut de marturia ofiterului de politie Vincent Logan, care a spus ca Emory a aruncat cu pietre.
În fata tribunalului Emory a aratat ca n-a fost implicat în nici un fel în demonstratie . El a iesit din librarie cu un brat de carti si n-a aruncat nici o piatra. S-a oprit numai pentru cîteva momente sa vada demonstratia.
Tribunalul n-a luat în seama marturiile aduse si l-a condamnat la închisoare cu suspendare a pedepsei. Aceasta condamnare l-a costat exmatricularea de la Universitate, încetarea muncii de cercetare pentru domeniul naval si sfîrsitul planurilor sale pentru o cariera în domeniul fizicii .
Desi nu a trebuit sa mearga la închisoare, aceasta condamnare l-a afectat profund . Dupa patru ani înca mai era suparat pe ceia ce i se întîmplase si astepta ca situatia sa se îndrepte. Vazînd ca nu se întrevede nici o schimbare dupa cinci ani , a hotarît sa-si vada de cursul vietii !
Dupa douazeci de ani a fost gasita o fotografie a unui fotoreporter care îl înfatisa pe Emory cu bratele pline de carti . Un tribunal superior a preluat cazul lui ,si a început un mare proces. De acesta data ,decizia tribunalului a fost corecta. Nu i s-a gasit nici o vina !
Emory a fost scos de sub acuzatia initiala. Mai mult ; i s-a oferit o bursa pentru a studia fizica la aceeasi Universitate daca ar fi dorit . Emory a refuzat , afirmînd ca este fericit ca în sfîrsit i s-a facut dreptate si cazul este închis.
Nu exista nici o garantie ca justitia de acum înainte , va fi corecta si va rezolva cazurile mult mai repede. Unele dintre acestea vor fi rezolvate corect si repede , dar altele vor trebui sa astepte poate alti douazeci de ani , iar unele dintre ele chiar , judecata finala a lui Dumnezeu.
Sunt situatii cînd tot ceea ce putem face este sa asteptam . Alteori numai sa ne rugam . Dar va fi o vreme cînd dreptatea si adevarul,vor birui !
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa am rabdare si sa astept cu nadejde vremea îndreptarii tuturor lucrurilor. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Prețuiește fiecare moment pe care îl ai. Ține minte că timpul nu așteaptă pe nimeni...ieri a fost istorie, mâine va fi mister, dar azi este un dar de la Dumnezeu.