Meditație 11. Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 197
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2773-11-decembrie]11. Decembrie [/url]
„ Domnul a raspuns : „Da, vei avea un viitor fericit ; da, voi sili pe vrajmas sa te roage la vreme de nenorocire si la vreme de necaz „! Ieremia 15:11
Un scafandru a fost absorbit de vîrtejul de apa creat de o pompa , catre o coloana de aductiune a apei, la o centrala nucleara din Florida . Ofiterul de paza l-a vazut si l-a salvat, ajutîndu-l sa se departeze de zona periculoasa .
Dupa acest incident, purtatorul de cuvînt al centralei a anuntat ca locul este marcat cu semnale de averzizare si un panou cu inscriptia : „Atentie Pericol de Absorbtie „ este atîrnat chiar deasupra gurii acestei coloane. Pentru ca cineva sa fie absorbit trebuie sa înoate foarte aproape de aceasta zona .
Descrierea purtatorului de cuvînt al acestei centrale nucleare, poate fi o buna prezentare a modului cum unii oameni sunt atrasi în pacat si apoi absorbiti de valul acestuia . Acestia au ajuns în primejdie pentru ca n-au luat seama la avertizari si s-au apropiat foarte mult de zona unde pacatul este iminent.
Nu mai este cale de întoarcere cînd ispita te cuprinde. De aceea nu te apropia de raza ei de actiune; si daca ai ajuns în vîrtejul ei; mai exista o sansa : Dumnezeu însusi este cel ce intervine !
Rug. Doamne Dumnezeule ; intervino si în viata mea si ajuta-ma sa pot iesi din vîrtejul pacatului care m-a prins. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11. Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Trecerea în revistă a fidelităţii şi binecuvântărilor din trecut ale lui Dumnezeu, te va încuraja şi îţi va da speranţă pentru astăzi.