Meditație 10 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 191
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2774-10-decembrie]10 Decembrie [/url]
“Doamne, fie îndurarea Ta peste noi, dupa cum o nadajduim noi de la Tine „! Ps. 33:22
Lucrurile interzise deseori ne ademenesc . Gînditi-va putin ce provocari sunt în aceasta societate decazuta ! O societate în care sotul si sotia nu mai dau socoteala unul altuia, de sentimentele si credonciosia lor , iar copiii nu mai pot fi siguri de un camin linistit , avînd garantia hranei si-a ocrotirii.
În societatea în care traim oamenii alearga dupa placere si nu accepta nici o forma de limitare sau responsabilitate a unuia fata de celalalt ! Presupunerea mea este ca nimeni nu ar dori sa traiasca într-un asemenea context . Nimic altceva nu poate distruge în aceeasi masura bucuria din inima oamenilor ca decaderea morala.
Din aceasta cauza , fiecare dintre noi ar trebui sa ne gîndim serios , ce fel de contributie avem în cadrul societatii !
Avem o situatie asemanatoare experimentata de profetul Isaia, care a vazut cît de grozav este efectul pacatului în mijlocul poporului sau; a vazut nefericirea acestuia , si multele tragedii pe care pacatul le-a adus. Mai rau chiar : pentru poporul ce se afunda în pacat nu întrezarea nici o cale de întoarcere ! Profetul Isaia a privit neputincios la deteriorarea morala din jurul sau si pe lînga frustrarea lui ; el chiar îl acuza pe Dumnezeu ca îi lasa pe cei din poporul Israel în pacat si le si împietreste inima ca sa nu se pocaiasca ! (Isaia 17:63)
Toti cei dintre noi care am avut pe unul dintre cei dragi cufundati în pacatul din care nu mai puteau iesi , întelegem inima lui Isaia. Ce frustrare ; este atît de greu sa astepti si iar sa astepti ca acestia sa se întoarca !
Domnul Isus a venit în mijlocul lumii noastre si sarbatorim acest fapt în acest sezon , aratîndu-ne ca mai exista speranta . Nadejdea aceasta ne-a fost adusa prin Mîntuitorul trimis de Dumnezeu, care ne iubeste , cu toate ca am cazut atît de adînc !
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa vad calea eliberarii , ce mi-ai pregatit-o prin Fiul Tau ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape. ( Iacov 5:8 )