Meditație 09 Decembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 129
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2775-09-decembrie]09 Decembrie [/url]
„ Totusi va scriu o porunca noua, lucru care este adevarat atît cu privire la El, cît si cu privire la voi ; caci întunericul se împrastie, si lumina adevarata si rasare chiar „. I Ioan 2:8
Floarea care împodobeste cadrul specific al Craciunului „ poinsettia „ este o planta specifica : Nu stiu daca cunoasteti care sunt regulile ce trebuie respectate pentru ca aceasta planta sa înfloreasca ?
Trebuie sa fie o alternanta foarte precisa între timpul de întuneric si cel de lumina; între atmosfera calda si cea racoroasa. Daca nu se respecta aceste conditii aceasta planta nu înfloreste .
Îmi imaginez cum florarii de pe tot cuprinsul tarii , au pregatit aceste camere racoroase ce poarta afisat pe usa mesajul „ Nu intrati „, în cea mai mare parte a zilei . Înauntru mii de plante verzi sunt pastrate în întuneric . În acest timp de întuneric ( cel putin 12 ore pe zi ) nuimanui nu-i este permis accesul înauntru . Lumina unei lanterne, a becului de la „Exit” sau chiar cea a farurilor unei masini ce trece pe strada , ar afecta frumusetea florilor de mai tîrziu.
Luînd în considerare specificul acestei flori , putem face o paralela deosebita : Sunt si în viata noastra acele vremuri de întuneric. Acele vremuri cînd ne luptam cu boala , amaraciunea , singuratatea si disperarea. Acele vremuri cînd ni se pare ca Dumnezeu este asa de departe. Dar si atunci „ Emanuel” „Dumnezeu este cu noi „ !
În acele momente însa , Dumnezeu are cea mai mare grija de noi . El este „Maestrul Gradinar „ care stie exact cît de mult trebuie sa fie frigul si întunericul pentru ca în viata noastra, sa ajungem sa avem cele mai frumoase flori spirituale .
Rug. Dumnezeul nadejdii ; în acele momente întunecate ale vietii mele , ajuta-ma sa nu-mi pierd nadejdea în Domnul Isus ; Mîntuitorul meu ! . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fericirea e în noi, niciodată în jurul nostru!