Meditație 08 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 106
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2776-08-decembrie]08 Decembrie [/url]
„ Iata , fecioara va fi însarcinata , va naste un fiu, si-i vor pune numele „Emanuel „ care talmacit , înseamna :” Dumnezeu este cu noi „ Mat 1:23.
Cînd unui copilas i s-a spus ca va mai avea o surioara , acesta n-a fost deloc impresionat . A doua zi cînd a mers la scoala profesorul l-a întrebat : „ Am auzit ca veti avea un nou membru în familia voastra ? „ O Da ! a raspuns el ! Si ce-i cu asta ? Atunci profesorul l-a întrebat din nou : nu esti fericit acum cînd o sa ai si o surioara ? O Da ! a raspuns el; posibil! Dar acum ne mai trebuie o multime de alte lucruri !
Sunt sigur ca atunci cînd cineva aude despre istoria Craciunului pentru întîia data, prima reactie este ca ceea ce lumea asteapta cel mai mult, nu-i un nou copil ! Cît de neînteleapta este însa aceasta judecata ?
Cineva a spus : cînd Dumnezeu a vrut sa faca ceva în aceasta lume ,a facut sa se nasca un copil ! Acest fapt s-a împlinit prin nasterea Lui Isus din Nazaret !
Profetul a vorbit în vechime : „ Iata fecioara va fi însarcinata si va naste un fiu s-i vor pune numele „Emanuel” ( care înseamna : Dumnezeu este cu noi ) . Sarbatoarea Craciunului dovedeste împlinirea acestei profetii . Mesia s-a nascut asa cum fusese anuntat prin fecioara Maria în micutul oras Betleem.
Rug. Doamne Isuse, vino si-n viata mea si ajuta-ma sa pot iubi ; pentru ca si lumea mea are nevoie înca de multe alte lucruri : Binecuvîntare , pace si bucurie . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Neprihăniților, bucurați-vă în Domnul! Oamenilor fără prihană le stă bine cântarea de laudă. ( Psalmii 33:1 )