Meditație 07 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 196
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2777-07-decembrie]07 Decembrie [/url]
„ ….iata ca Eu sunt cu voi în toate zilele, pîna la sfîrsitul veacului . Amin „ Mat 28:20
Craciunul ne anunta ca Dumnezeu a venit la noi . Aceasta-i cea mai mare stire a acestei sarbatori ! Isaia n-a trait sa-l vada pe Mesia, dar el stia ca Dumnezeu este credincios promisiunilor Sale si ca într-o anume zi „Rascumparatorul „ va veni !
Stephen Brown a povestit o întîmplare deosebita despre un cuplu care a experimentat aceasta veste buna. Ea era de 18 ani , iar el de 19 ani, atunci cînd s-au întîlnit. S-au îndragostit din prima ; iar un an mai tîrziu erau deja casatoriti. Dupa sase ani aveau deja trei copii .
Împovarata de treburile casei,sotia si-a zis : „De ce sa mai stau aici în aceasta bucatarie plina cu vase ce trebuie spalate si cu scutece murdare aruncate peste tot pe podeaua casei ? A parasit totul si a plecat în graba pe usa , fara a se mai uita înapoi .
Din cînd în cînd sotia suna acasa si întreba ce fac copii. Sotul îi raspundea cît de mult o iubeste si ce mul o asteapta toti , sa sa întorca acasa ! De fiecare data însa ,ea refuza .
Dupa mai multe zile sotul a angajat un detectiv particular, care trebuia sa afle unde este plecata sotia lui. Acesta a descoperit ca locuia într-un hotel clasa a- II- a în localitatea Des Marines din Iowa. Sotul a încredintat copiii vecinilor si a luat autobuzul spre hotelul din acea localitate. A gasit hotelul si s-a îndreptat spre camera sotiei lui. Cînd a început sa bata la usa, mîna a început sa-i tremure, pentru ca nu stia ce raspuns îi va da sotia.
Aceasta a deschis usa ; a stat un timp si s-a uitat la el în liniste , apoi s-a aruncat în bratele lui. În acele momente sotia i-a soptit : „ Înainte dragostea ta era doar cuvinte ; acum stiu cît de mult ma iubesti , pentru ca ai venit „!
Atît de mult a iubit Dumnezeu lumea ; „Încît a venit „! Se poate ca uneori sa fi ajuns la capatul disperarii si poate ca te-ai gîndit ca nu mai poti merge înainte: Trebuie sa-ti amintesti acum ca Dumnezeu înca nu te-a uitat ! El a venit dupa tine .
Rug. Doamne Dumnezeule: multumesc ca ai venit si dupa mine; ajuta-ma sa simt si astazi prezenta Ta . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă dai peste miere, nu mânca decât atât cât îți ajunge, ca să nu ți se scârbească și s-o verși din gură. ( Proverbele 25:16 )