Meditație 06 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2778-06-decembrie]06 Decembrie [/url]
“De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa, si se va lipi de nevasta sa , si cei doi se vor face un singur trup „ Gen 2:24
R.W. Dale, un om rusinos si emotiv a fost unul dintre cei mai mari predicatori. Cu toate acestea a ajuns sa fie tinta multor ostilitati, urît si condamnat pentru crezul si predicile sale. El predica condamnînd pacatul si multora nu le placea acest mesaj.
Într-o zi cineva l-a întrebat : „ cum de poate rezista în aceasta împotrivire „? Dale a raspuns foarte simplu : „ Sunt fericit acasa , în familie „ !
Se spune ca atunci cînd Tomas Hardy a murit, inima i-a fost luata din trup . Trupul sau a fost îngropat cu onoruri în catedrala Westminster Abbey, dar inima i-a fost înmormîntata în cimitirul bisericii unde a alujit, lînga sotia lui .
Esti fericit acasa ? Multe casnicii au probleme astazi! Singura motivatie ce poate face un cuplu sa fie împreuna în mijlocul vicisitudinilor vietii este dedicarea. Cînd sotul si sotia cuprinsi de dragostea lui Dumnezeu, sunt dedicati total unul celuilalt si împreuna lui Dumnezeu, nimic nu-i poate desparti !
Rug. Doamne Dumnezeule ; Tu te-ai dedicat pentru mine ; ajuta-ma sa fiu si eu dedicat total Tie si partenerului de viata .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Eu strig cu glasul meu către Domnul, şi El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt.