Meditație 04 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 201
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2780-04-decembrie]04 Decembrie [/url]
„ Casatoria sa fie tinuta în toata cinstea , si patul sa fie nespurcat, caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari „ Evrei 13:4
O gingasa voce feminina a rasunat la telefonul unei companii de asigurari întrebînd : „ Aceasta companie face asigurari „? Da mama ! a raspuns secretara ; cu ce va pot ajuta ?
Doamna care a sunat a continuat : „ as dori sa vorbesc cu cineva pentru a-mi asigura fidelitatea sotului meu „ ! Nu facem acest tip de asigurare a continuat secretara ; si nici o alta companie de asigurari nu va poate ajuta pentru acest tip de asigurare !
Exista însa cineva care poate sa ne asigure de fidelitatea partenerului atunci cînd El are în stapînire inimile celor doi soti . Acesta este Hristos ! Fideliteatea este întarita , atunci cînd ambii parteneri sunt predati unul altuia , avînd convingerea ca familia si casatoria este pentru todeauna.
Este oare casnicie în cer ? Nu ; dar poate fi cerul în casnicie, atunci cînd exista dragoste, respect si predare totala a celor doi soti în curatie si adevar,pîna la capatul vietii .!
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru familia mea. Te rog sa ma ajuti sa pastrez todeauna în caminul meu , o atmosfera de cer . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Semeni un gând, culegi o faptă. Semeni o faptă, culegi un obicei. Semeni un obicei, culegi un caracter. Semeni un caracter, culegi un DESTIN!