Meditație 01 - Decembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 189
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2783-01-decembrie]01 - Decembrie [/url]
„ Învatati-va sa faceti binele, cautati dreptatea , ocrotiti pe cel asuprit , faceti dreptate orfanului , aparati pe vaduva !” Isaia 1:17
Într-un desen animat erau prezentate doua veverite care de dimineata pîna seara , aleargau dupa alune . Pentru ca fiecare dintre ele dorea sa adune cît mai multe alune în defafoarea celeilalte , deseori între ele apareau dispute serioase.
Într-una din zile una dintre ele numita Lucy, vine la cealalta numita Charlie Brown si-i spune : „Craciun Fericit „! Charlie Brown . Deoarece suntem în acest sezon de sarbatoare, cred ca este vremea sa depasim orice disputa si sa încercam sa traim în pace .
Charlie Brown a întrebat-o : „De ce sa fim în pace numai în acest timp” ? De ce n-am trai asa , tot anul ? Lucy o priveste cu suspiciune si apoi exclama : „ Nu-ti pare ca ai ajuns la fanatism „? Pentru ca avea o disputa mai veche de rezolvat cu Charlie, a avertzat-o apoi strigînd : „Vrei sa scapi profitînd de sarbatoare ? Nu vei reusi „ ! Am sa te prind Chalie; si cînd o sa-mi cazi în mîini , o sa-ti turtesc nasul „!
Charlie ce alerga cu toata viteza, s-a întors repede raspunzîndu-i : „ Asteapta putin ! pastreaza tu totul ; nu mai putem continua în acest fel . Nu avem nici un drept sa ne certam si sa ne hartuim continu „!
Lumea în care traim , este plina de probleme si conflicte interminabile. Sunt asa de multi oamenii ce-i ranesc pe semenii lor si nu-i înteleg pe ceilalti. Daca noi care suntem „copii ai lui Dumnezeu” nu putem rezolva problemele minore ; cum mai asteptam ca în societate sa se rezolve problemele mari ?
Esti gata sa lucrezi pentru pace ? Într-o lume învrajbita , Dumnezeu are nevoie de multi facatori de pace !
Rug. Draga Doamne Isuse, îti multumesc ca mi-ai daruit inimii mele pacea Ta ! Ajuta-ma si eu sa fiu un facator de pace .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 - Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)