Meditație 25 - Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 198
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2789-25-noiembrie]25 - Noiembrie [/url]
„ Caci noi cei vii , todeauna sîntem dati la moarte din pricina lui Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate în trupul nostru muritor „ 2 Cor. 4:11
Un om care urma sa plece într-o calatorie, a chemat pe trei dintre slujitorii lui si le-a încredintat fiecaruia cîte o suma de bani.
Celui dintîi i-a dat 5 sacose cu galbeni. Celuilalt i-a dat 2 sacose cu galbeni, iar celui de-al treilea i-a dat numai o sacosa cu galbeni. ! Cred ca stiti continuarea povestirii asa cum este prezentata în Scriptura :
Slujitorul ce-a primit 5 sacose cu galbeni ,a folosit banii ; i-a investit si-a realizat profit. Cînd a venit stapînul , cîstigase deja alte 5 sacose cu galbeni . Si slujitorul ce-a primit doua sacose a mai cîstigat alte doua.! Dar slijitorul ce primise numai o sacosa ; a ascuns-o în pamînt ! Cînd s-a întors stapînul , nu cîstigase nimic în plus ; avea numai banii pe care îi primise !
Vazîndu-l stapînul s-a mîniat . De ce ? Pentru ca acel slujitor a pastrat numai pentu el ceea ce primise.! Binecuvîntarile nu ne sunt oferite pentru a le îngropa , ci pentru a le imparti (investi).
Rug. Dumnezeul oricarei binecuvîntari; ajuta-ma sa fiu todeauna multumitor ; si da-mi putere sa împartasesc cu cei din jur binecuvîntarile ce mi le dai , pentru ca acestea sa fie înmultite . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu toate florile frumoase au şi miros plăcut, când ai de unde să culegi, alege numai acele care posedă şi una şi alta! (Goethe)