Meditație 24. Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 116
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2790-24-noiembrie]24. Noiembrie [/url]
„ Acum dar ramîn acestea trei : credinta, nadejdea si dragostea ; dar cea mai mare dintre ele este dragostea „. I Cor 13:13
Chirurgul Richard Selzer , a scris o colectie de eseuri despre experientele avute în sala de operatie. Una dintre acestea a fost intitulata : „ Întîlnirea cu Dumnezeu „ El povesteste ca a ajuns lînga patul unde a fost asezata o tînara care tocmai avusese o interventie chirurgicala, avînd fata bandajata . Prin interventia chirurgicala , acesteia i s-a extirpat o tumoare canceroasa de pe obraz.
Pentru efectuarea acestei interventii în timpul inciziei , i s-a taiat un nerv . Din acel moment expresia fetei acestei tinere nu mai putea fi controlata. Cînd a intrat în salon doctorul a observat ca alaturi de ea statea sotul acestei tinere. El era de cealalta parte a patului, si amîndoi pareau cufundati în comunicare, inundati de lumina soarelui din amurg.
Vazîndu-i medicul s-a întrebat : „ Ce dovada a dragostei „? Pare de neînchipuit aceasta comunicare în aceasta situatie cînd înfatisarea tinerei este atît de schimbata .
Cînd acea tînara l-a observat ; aceasta l-a întrebat : „ Doctore ; gura mea va ramîne tot timpul asa ? Da ; i-a raspuns doctorul ; „ma tem ca nu mai pot face nimic, pentru ca a trebuit sa tai nervul care ajuta la controlul fetei , în timp ce am înlaturat tumoarea ! Auzind aceasta tînara plina de suferinta a înghitit în sec, în liniste!
Tînarul ei sot însa a spus zîmbind : „ Îmi place asa cum este „;Nu-i asa ca acum este mult mai draguta ? Apoi s-a plecat si a încercat sa o sarute, aratînd cît de mult o iubeste !
Dragostea adevarata trece orice bariere si este un dar minunat pe care trebuie sa-l împartasim în orice situatie .
Rug. Doamne Isuse ; dragostea Ta este atît de mare; ajuta-ma sa o pot împartasi ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24. Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică. ( Ioan 3:16 )