Meditație 22 - Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 125
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2792-22-noiembrie]22 - Noiembrie [/url]
„Caci asa vorbeste Domnul , facatorul cerurilor , singurul Dumnezeu, care a întocmit pamîntul , l-a facut si l-a întarit , l-a facut nu ca sa fie pustiu , ci l-a întocmit ca sa fie locuit: „Eu sunt Domnul , si nu este altul „!
Am citit despre o experienta amuzanta traita de actrita Carol Burnett. Aceasta a coborît dintr-un taxi într-o zi, si si-a prins haina în usa masinii. Soferul neatent a pornit masina ca sa se încadreze în trafic. Ca sa nu fie prinsa de roata masinii , actrita a trebuit sa fuga pe lînga masina.
Un trecator a observat pericolul si-a atentionat soferul. Acesta a oprit imediat , a coborît repede din masina si-a deschis portiera , eliberînd-o pe doamna Burnett.
Sunteti bine ? a întrebat soferul speriat ? Da a soptit ea; „ dar cît mai trebuie sa platesc pentru asta „? Uneori viata merge în acelasi fel ! Nu numai ca ne împiedicam singuri , dar si trebuie sa platim pentru aceste experiente !
Pentru unii dintre noi problemele nu-s numai o sursa de amuzament ; de aceea avem nevoie de Domnul Isus, pentru a ne purta de grija cînd trecem prin toate acestea !
Rug. Doamne Dumnezeule, îti multumesc ca tu îmi oferi plinatate în mijlocul haosului . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu întoarceți rău pentru rău, nici ocară pentru ocară; dimpotrivă, binecuvântați, căci la aceasta ați fost chemați: să moșteniți binecuvântarea.