Meditație 18 - Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 111
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2796-18-noiembrie]18 - Noiembrie [/url]
„ Sa va temeti de Domnul, care v-a scos din tara Egiptului cu o mare putere si cu bratul întins ; înaintea lui sa va închinati , si Lui sa-I aduceti jertfe „ II Regi. 17:36
În anul 1976, echipa de baschet a Universitatii din Indiana, a terminat campionatul fara a fi învinsa , cîstigînd Campionatul National American NCAA.
Controversatul lor antrenor, Boby Knight, i-a condus întregul sezon . Imediat dupa aceasta reusita antrenorul lor a fost intervievat într-un show de televiziune , timp de 60 de minute.În timpul acestui program comentatorul l-a întrebat : „ Cum se face ca echipa pe care a-ti condus-o a avut todeuna suces „? Veti continua la fel ?
Dorinta de a cîstiga fiecare meci este importanta, a raspuns Boby Knight. Dar as vrea sa va spun ceva ce-i mult mai important : „dorinta de a te pregati pentru fiecare partida „aceasta este si mai important !
Aceasta înseamna a merge pe teren în fiecare zi pentru antrenament, iar acolo sa te pregatesti din punct de vedere fizic , dezvoltînd abilitati si omogenitatea jocului, pentru a fi cu adevarat o echipa. !
Acest lucru trebuie sa-l împlinim si noi ca si crestini ! Cînd ne rugam, citim Cuvîntul lui Dumnezeu sau slujim lui Dumnezeu , ne pregatim pentru a face o lucrare care sa-l onoreze pe Dumnezeu.
Rug. Dumnezeul orînduielii; ajuta-ma sa ma pregatesc continu sa te slujesc si sa-ti aduc închinare .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când nu mai știi ce să faci, acționează prin credință!