Meditație 17 - Noiembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 188
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2797-17-noiembrie]17 - Noiembrie [/url]
„ Ei vor zidi iarasi vechile darîmaturi , vor ridica iarasi naruirile din vechime, vor înoi cetati pustiite, ramase pustii din neam în neam” Isaia 61: 4
În anul 1981, ochii lumii întregi erau îndreptati asupra unui eveniment care s-a petrecut în localitatea Frascati, din Italia. Un baietel de numai 6 ani , cazuse într-o fîntîna adînca.
O echipa a început sa sape ca sa-l salveze pe copil. Cînd era aproape sa-l prinda , baietelul a cazut si mai în adînc. A fost coborît un pitic în fîntîna ca sa-l prinda pe copil , dar n-a reusit . Un reporter a povestit mamei acestuia despre strigatul copilului dupa ajutor. Apoi a coborît un microfon în fîntîna ce capta si amplifica strigatul copilului care repeta mereu : „ Mammmaaaa !!! Mammmaaaa !!! Cînd vii ? Cînd vii ?
Strigatul lui Isaia este foarte asemanator . El striga dupa Dumnezeu : „ Tu Cel ce strabati cerurile ; „pogoara-Te” ! Isaia astepta vre-un semn de la Dumnezeu , Cel care parca si-a întors spatele fata de copiii Sai. Copiii lui Dumnezeu parasiti ; sunt în mari necazuri !
Te-ai simtit vreodata parasit de Dumnezeu ? Daca ai avut parte de aceasta durere, de ce n-ai acepta sa fii parte a celei mai mari si distinse companii ;” Cea a familiei lui Dumnezeu „ ?
Fiecare credincios va trai aceasta bucurie într-un anume moment al vietii, daca îl va acepta ca domn pe Hristos. Experienta acestei partasii , este importanta pentru cresterea spirituala. Siguranta pe care noi o avem este ca Domnul Isus todeauna vine la timp, si nu ne paraseste niciodata.!
Rug. Draga Doamne Isuse; ajuta-ma sa simt prezenta Ta , astazi . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mântuiește, Doamne, poporul Tău, și binecuvântează moștenirea Ta! Fii păstorul și sprijinitorul lor în veci. ( Psalmii 28:9 )