Meditație 15 - Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 201
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2799-15-noiembrie]15 - Noiembrie [/url]
„ Prea iubitilor , daca astfel ne-a iubit Dumnezeu pe noi, trebuie sa ne iubim si noi unii pe altii „ I Ioan 4:11
În arhivele SUA este consemnata interventia a doua femei din Tennessee, care au venit la presedintele Abraham Lincoln , la sfîrsitul razboiului civil , cerîndu-i sa-i elibereze pe sotii lor ce erau tinuti ca prizionieri de razboi pe o insula.
Auzindu-le cererea , presedintele a amînat raspunsul pentru ziua de vineri. Cînd acestea au revenit, presedintele le-a amînat pentru sîmbata. La fiecare dintre aceste interviuri , una dintre aceste sotii i-a spus lui Lincoln , ca sotul ei este un om religios.
Dupa interviul de sîmbata presedintele , a ordonat eliberarea prizionierilor. Apoi s-a întors spre acea sotie si i-a zis : „ Ai spus ca sotul tau este un om religios „ ? Sa-i spui atunci cînd îl vei întîlni ca eu nu sunt un judecator al religiilor . Dar în opinia mea , oricare ar fi acea religie care-i îndeamna pe urmasii acesteia sa se rascoale împotriva propriului guvern, nu este religia pe care oamenii pot conta ca-i va duce în cer. !
Eu cred ca în urma acestei declaratii Lincoln a dovedit ca este si un bun judecator al religiilor. Orice religie care spune ca poti urî , poti exploata sau necinsti o persoana, dupa rasa nationalitate sau denominatie; nu este religia care sa îndrume pasii oamenilor spre cer !
Este asa de usor sa uiti sa iubesti pe Dumnezeu si sa-ti iubesti aproapele ; pentru ca dragostea pentru Dumnezeu si dragostea pentru aproapele este una !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa iubesc asa cum si Tu m-ai iubit ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
O minune e orice zi!