Meditație 14 - Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 113
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2800-14-noiembrie]14 - Noiembrie [/url]
„ Dar noi cari suntem fii ai zilei , sa fim treji , sa ne îmbracam cu platosa credintei si a dragostei , si sa avem drept coif nadejdea mîntuirii „. I Tes. 5:8
Am citit o povestire despre un tînar numit Sal ; el avea vîrsta de 30 de ani , era viguros si atletic , dar i s-a descoperit o forma deosebita de cancer osos, care i-a adus moartea doi ani mai tîrziu . Desi a avut o durere deosebita , deoarece în toata aceasta perioada a fost nevoit sa stea tot timpul într-un corset care-i proteja întreg trupuldin cauza multelor fracturi,acesti ultimi ani ai vietii au fost cei mai bogati pentru el.
Sal a gasit o mare semnificatie a vietii sale, pentru ca în aceasta pozitie a putut sa slujeasca multor tineri , raspunzîndu-le problemelor cu care acestia se confruntau.
El era purtat prin salile de clasa din zona unde locuia , consiliind adolescentii ce erau robiti de consumul de droguri. Si-a folosit boala (cancerul) si exemplul trupului sau care se deteriora vizibil , ca o pîrghie puternica în misiunea si slujirea sa.
Marturia lui a fost foarte eficienta. Întreaga audienta tremura cînd Sal, imobilizat în corsetul lui în carut spunea :” Vreti sa va distrugeti trupurile cu narcotice, heroina si alcool? Sau vreti sa le zdrobiti aruncîndu-va în gol de pe podul Golden Gate , ori de pe alte cladiri înalte „? Nu faceti asta ? „Dati-mi mie trupul vostru „ ! „Lasati.ma sa-l am „! „Eu vi-l doresc”! Eu îl voi accepta chiar daca voi nu va mai suportati! Pentru ca eu vreau sa traiesc !
Nu conteaza cît de sanatos sau cît de frumos este trupul nostru . Noi apartinem lui Dumnezeu , si în ochii lui noi toti suntem frumosi !
Rug. Doamne Isuse , ajuta-ma sa sa fac tot ceea ce este mai bine , pentru a-mi îngriji trupul pe care mi L-ai daruit , ca sa arat si altora bucuria si nadejdea ce o am în Tine . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine dintre voi este înțelept și priceput? Să-și arate, prin purtarea lui bună, faptele făcute cu blândețea înțelepciunii! ( Iacov 3:13 )