Meditație 12 - Noiembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 231
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2802-12-noiembrie]12 - Noiembrie [/url]
„ Dar eu sunt în casa lui Dumnezeu ca un maslin verde , ma încred în bunatatea lui Dumnezeu în veci de veci „ Ps. 52:8
Fiecare act ce exprima daruire de sine pe care îl cunosc , a fost mai întîi inspirat de Dumnezeu. Numai dragostea lui Dumnezeu a condus pe Albert Schweitzer, în jungla Africana. Schweitzer a fost un om cu o capacitate intelectuala stralucitoare . El avea abilitati în orice domeniu.
Însa cercetarile pe care le-a facut pentru scrierea cartii „În cautarea istoricului Isus” , l-au ajutat sa descopere, care este „Chemarea lui Dumnezeu pentru sine „ ! Cînd a terminat de scris , a abandonat toate titlurile academice si pozitiile distincte pe care le avea în societate , si a mers în Africa sa slujeasca ca doctor misionar. El citise pilda spusa de Domnul Isus despre „Lazar si bogatul nemilostiv” si aceasta i-a atins inima.
De multe ori cînd pacientii se trezeau din anestezia de dupa operatie în micutul spital în care Schweitzer opera, îl auzeau pe doctor spunînd: „ Nu mai ai durere pentru ca Domnul Isus, mi-a spus sa vin si sa lucrez aici pe malul rîului Ogowe , ca sa va ajut. Ce spuneti ? Aceasta a fost dragoste fata de Dumnezeu , sau dragoste fata de aproapele ? Nu se poate face o separare ; pentru ca aceasta dragoste este una !
Rug. Draga Doamne Dumnezeule, îti multumesc pentru dragostea Ta. Umplema cu aceasta dragoste , ca sa-i pot sluji pe semeni . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu toate florile frumoase au şi miros plăcut, când ai de unde să culegi, alege numai acele care posedă şi una şi alta! (Goethe)