Meditație 10 - Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 102
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2804-10-noiembrie]10 - Noiembrie [/url]
„Atunci Isus le-a zis : „ dati dar cezarului ce este al Cezarului, si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu” Marcu 12:17
M-am amuzat de o povestire folosita de o universitate din Oregon, pentru a solicita suport financiar pentru studenti .
Cînd regele Siamului, a venit în America pentru o operatie de ochi, cu cîtiva ani de zile în urma, chirurgul american nu stia ce pret sa stabileasca pentru operatia pacientului sau de origine regala ! El îsi zicea : „ poate fi 1000 de dolari pentru a pastra o buna relatie cu acesta, sau 10.000 dolari, pentru ca sa dovedeasca ca operatia a meritat drumul lung facut de acesta, pîna în S.U.A.
Pentru ca nu stia la ce suma sa se hotarasca, cineva i-a sugerat sa întrebe pe avocatul regelui , care ar putea sa-i spuna suma potrivita. Zis si facut ! „Nici o problema ; a zis avocatul ” ! Regele este un om onorabil ;la fel ca tine. El stie sa aprecieze valoarea . De aceea este foarte simplu : „ trimite regelui o factura fara a-i indica pretul „ ! Scrie-i apoi lînga factura un bilet de mîna cu mentiunea :” Regele nu poate gresi „ !
Doctorul a facut asa cum i-a sugerat avocatul ! Nu dupa multe zile acesta a primit un cec de 75.000 de dolari .Chirurgului nu i-a venit sa creada cînd a vazut atîtia bani. Imediat i-a cumparat sotiei o blana de nurca, a comandat doua masini noi si a topit restul banilor într-o calatorie de trei luni în jurul lumii.
Cînd s-a întors acasa era obosit de atîta drum, dar fericit si împrospatat . Cînd a ajuns acasa si a deschis cutia postala , a gasit o scrisoare cu o factura de la avocatul regelui.
Nu avea nici o suma indicata , dar lînga ea era un bilet scris de mîna pe care era scris mesajul : Un doctor onorabil nu poate gresi „ !
Noi cui daruim cu mai multa generozitate ? Cezarului sau lui Dumnezeu ? Ce suma am scrie celor care ne-au slujit daca ar trebui ca noi sa alegem pretul ? Ce suma am scrie pentru Dumnezeu , Cel care ne-a daruit totul ?
Rug. Draga Doamne Isuse ; mi-ai daruit atît de mullt ! Ajuta-ma sa pot administra darurile tale într-un mod în care sa pot raspîndi dragostea Ta ! Amin


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Grăbește, Dumnezeule de mă izbăvește! Grăbește de-mi ajută, Doamne! ( Psalmii 33:22 )