Meditație 06 - Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 204
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2808-06-noiembrie]06 - Noiembrie [/url]
„ Adevarat va spun ca , daca nu va veti întoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi , cu nici un chip nu veti intra în împaratia cerurilor „. Mat 18:3
În anul 1934, a avut loc un meci de fotbal în Liga Nationala Americana, între „Uriasii din New York” si „ Ursii din Chicago” . Meciul a avut loc pe o vreme foarte rece , iar terenul era acoperit de gheata . La jumatatea meciului, cei din Chicago , conduceau cu 10-3.
În timpul pauzei , echipa din New York a schimbat încaltamintea obisnuita , cu una cu crampoane . În acest fel au cîstigat un avantaj imediat. Avînd o mai buna stabilitate , în timpul gramezilor aveau o putere de împingere superioara. Asa au cîstigat teren si au marcat de mai multe ori . Scorul final fiind 30-13 pentru New York.
Dacă viata ta n-a fost asa de eficienta în slujire , asa cum ti-ai dorit sa fie , este vremea sa-ti schimbi încaltamintea ! Astazi poti sa ai un mare început. Îndreapta-ti privirea spre Hristos si spre voia Lui pentru viata ta . Uita de lucrurile trecute si croieste un drum nou spre o viata deplina. Cu ajutorul lui Dumnezeu multi au reusit . Cu acelasi ajutor , vei avea parte de aceeasi experienta.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa schimb ceea ce trebuie sa fie schimbat în viata mea si ajuta-ma sa las lucrurile ce ma trag înapoi , ca sa pot înainta spre noi experiente cu Tine . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 - Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-mi ascunde fața Ta, nu îndepărta cu mânie pe robul Tău! Tu ești ajutorul meu: nu mă lăsa, nu mă părăsi, Dumnezeul mântuirii mele!