Meditație 05- Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 140
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2809-05-noiembrie]05- Noiembrie [/url]
„Pavel, chemat sa fie apostol al lui Isus Hristos, prin voia lui Dumnezeu,..catre cei ce au fost sfintiti în Hristos Isus, chemati sa fie sfinti, si catre toti cei ce cheama în vreun loc, Numele lui Isus Hristos, Domnul lor si al nostru „ I Cor. 1:1-3
Traim într-o vreme a afacerilor, în care apar multi întreprinzatori. Stiti care este semnul distinctiv al unui întreprinzator ? El ori ea , este gata sa-si asume riscul . Acestia , accepta ca altii sa rîda de ei, sa-i dispretuiasca , sau uneori sa experimenteze chiar umilinta esecului.
Nu exista succes , daca nu-ti asumi anumite elemente de risc.
John Goddard , autorul jurnalului :”Caiace pe Nil”, a explicat împrejurarile prin care a trecut pentru a parcurge acest fluviu de la un capat la altul. El a marturisit ca a trebuit sa se catere pe cei mai înalti munti, si uneori sa înoate în locurile unde adîncimile erau cele mai mari , pentru a ajunge să termine aceasta aventura. Prezentînd riscurile pe care si le-a asumat , el a spus : „ unii dintre noi asteapta prea mult sa vina vaporul în portul esecurilor personale, fara ca sa intreprinda nimic „!
Apostolul Pavel n-a esuat ! Influenta sa s-a extins asupra a doua mii de ani de istorie turbulenta , pentru ca el stia care-i este chemarea , si ceea ce Dumnezeu astepta să faca. El a depasit orice piedica si s-a devotat deplin slujirii pe care urma sa o împlineasca . Indiferent ca a stat în fata împaratilor sau a oamenilor de rînd , a ramas credincios chemarii facute de Dumnezeu, aceptînd orice risc.
Ce ti-a cerut Dumnezeu sa faci ? Stii care este slujba Ta ? Esti concentrat si îti focalizezi toata atentia si energiile tale , pentru a împlini acea slujire pe care Dumnezeu te-a chemat sa o împlinesti ? Esi gata sa parasesti durerile trecutului si sa fii dedicat cu totul doar pentru astazi ? Esti nerabdator sa începi urmatoarea actiune acceptînd orice risc ?
Rug. Doamne Dumnezeule ; Da , voi actiona în asa fel ca sa împlinesc chemarea Ta pentru viata mea ; ajuta-ma ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05- Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mărturisiți-vă unii altora păcatele, și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. ( Iacov 5:16 )